^

Alvorligt forhold til en mand: 5 hovedregler

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 21.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Mange piger klager over, at de ikke klarer at have et seriøst forhold til en mand. For at sådanne relationer skal finde sted, må vi først og fremmest beslutte dem internt. Ofte sker der, at pigen mener, at hun vil have et seriøst forhold, men vil ikke rigtig. Dette kaldes "social lyst" - noget der opfylder samfundets standardkrav, men ikke din egen.

Hvordan finder man en mand for et seriøst forhold?

Alvorlige forhold til piger virker ikke for mindst to grunde. Den første grund - der er ingen passende mand, og den anden - en mand er, men han er ikke enig i et seriøst forhold. Lad os først overveje det første problem. Hvis du ikke kan finde en passende mand til dig selv, skal du først model sit billede i dine tanker. Og det er godt at forestille sig, hvem du vil se ved siden af dig.

Fremhæv de kvaliteter, du vil se i din mand. Disse kvaliteter skal opdeles i to områder: udseende og karakter. Tænk over det. Hvilken mand kan du lide mere med hensyn til udseende. Skriv ned disse kvaliteter på bladene. Nu tænk på hvilken slags karakter du vil se i din valgte. Skriv dem ned på et stykke papir. Og nu krydse de kvaliteter, der gensidigt udelukker hinanden. For eksempel "min mand tjener meget" og "min mand er altid hjemme, ved siden af mig." Bestem hvad du vil have mere: materiel rigdom eller et siddende hjem for en omsorgsfuld mand?

Glem ikke at nævne noget aspekt af forholdet: intellektuel kompatibilitet, karriere, sex, holdning til dig, lyst eller uvillighed til at have børn, generel sundhed, kærlighed eller modvilje mod sport.

Når en mand optræder så tæt som muligt på det billede, du har valgt, kan du sammenligne originalen med en drøm og afgøre, om det passer dig eller ej. Og så begynder et helt andet arbejde: Du vil opbygge et seriøst forhold til drømmens mand. Hvad er fejlene på denne måde? Derudover skal du tage højde for disse fejl og i det ovenfor anførte tilfælde: En mand, du allerede har, men et seriøst forhold til ham er ikke opnået.

Hvordan man tror på et seriøst forhold?

Ifølge psykologer skubber en person folk rundt til de omstændigheder, han ønsker at se. Groft sagt, hvis du ikke har et seriøst forhold til en mand, betyder det, at du heller ikke tror på dem eller ikke vil have dem. Så er disse relationer nøjagtigt ens: de er i stor afstand, han er gift eller han er fri, men han tager dig ikke alvorligt.

Troens regel

For at etablere et seriøst forhold til en mand, skal de først troes. På grund af psykologisk traume er en kvinde meget ofte bange for at starte et nyt forhold for at undgå smerte. Og så afviger hun ubevidst fra sig selv de mænd, der kan være pålidelige partnere. Eller bygger et forhold til en mand på princippet om "Det er midlertidigt," holder det på afstand og får dig til at tage det let. Så princip 1: tro på, at du vil få en ny ægte kærlighed. For at hjælpe dig selv med dette, skriv ned alle dine tanker, handlinger og beslutninger kun i et positivt aspekt. Gradvist ændrer du din tankegang så meget som du vil have positive og alvorlige ændringer i dit personlige liv.

Reglen om at slippe af med unødvendig

Antag at du har et par fans tilbage (hvem har dem ikke?). Og antag at du har kærlighed til nogle af disse fans, og du forventer alle, at han vil ændre sig, han vil begynde at give dig gaver, invitere dig til dyre restauranter og så vil du begynde at leve sammen. Men disse drømme tager væk din tid, energi og vigtigst af alt - fri plads til den mand, som virkelig kunne gøre dig glad. Trods alt er kærligheden kun bosat i et ubesat hjerte.

Så lær en gang for alle: Hvis en mand ikke opfylder dine krav, skal du omgående oversætte den til en vens kategori og gøre dit personlige liv til virkelighed. Hvis du stadig ikke har en seriøs mand, pas på dig selv - du kan forbedre dig selv til uendelig. Og det vigtigste er et meget taknemmeligt og interessant arbejde. Til en pige som dig - munter, selvforsynende, tilfreds og velplejede - skal du være opmærksom på en mand med samme kvaliteter.

Reglen om handlefrihed

Denne regel betyder, at du ikke vil styre din mand 24 timer i døgnet. Dette vil ikke stå nogen - medmindre han er masochist, og du spiller et interessant spil. Men dette spil vil ikke vare længe, hvis hver af jer ikke har friheden til eget valg og dine egne handlinger. Dette betyder ikke, at du skal gøre alt, hvad der behager, men det betyder, at man under ingen omstændigheder kan pålægge hinanden handlinger og kun kritisere sin mand, fordi han er "din".

Reglen om følelsesmæssig troskab

Hvis du er en selvforsynende pige, vil du ikke skynde dig fra en mand til en anden for at finde bevis på din tiltrækningskraft og behov. Emosionelle bedrageri er dårlig ikke for en mand, men først og fremmest for dig. Du skal klart og afgørende etablere dit eget sted i denne eller den mands liv og vigtigst af alt - at forstå din rolle og din adfærd i dine relationer.

Hvis du spilder din energi på mænd, behøver du ikke, så kommer det ikke til din. Således vil du ikke få alvorlige relationer, fordi du vil kaste fra den ene land til den anden. Bestem og rolig trygt gå til dit mål.

Fejlregel

Både dig og din mand har ret til at lave en fejl. Det betyder, at du har ret til tilgivelse. Og det er normalt. Tilgiv din mand for hans fejl, og til gengæld lad han tilgive dig. Dette er grundlaget for et langsigtet seriøst forhold til en mand. Vi ønsker dig, at du havde sådanne relationer.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.