^

Alt om relationer

Ældre mand og familie

Ingen levende levestande af den højeste udvikling og komplekse organisation har en forbindelse mellem "bedsteforældre" og "børnebørn", især "barnebørn". Måske lærer vi stadig kun kærlighed og forhold i en så kompleks struktur som en ældre person og en familie, der forener op til fire generationer med helt forskellige livserfaringer.

Kærlighed i afstand: 6 grunde til afsked

De første måneder af romantiske forhold er skyløse, fyldt med lidenskab og optimisme. Det ser ud til elskere, at de har et helt liv foran dem - glad og rolig. Men hvad hvis folk af en eller anden grund ikke kan være fysisk sammen og nødt til at opretholde et forhold på afstand?

Alvorligt forhold til en mand: 5 hovedregler

Mange piger klager over, at de ikke klarer at have et seriøst forhold til en mand.

Hvad hvis jeg blev forelsket?

Meget ofte kan fyre ikke svare deres egne spørgsmål om, hvad de skal gøre, hvis de bliver forelskede? Kærlighed dækker med hovedet og det ser ud til, at du ikke kan leve uden denne pige, at denne kærlighed vil brænde dig og dræbe dig, og at den vil være uendelig.

Hvad er polygami?

Udtrykket "polygami" kommer fra det græske udtryk πολύς - "numerous" og γάμος - "marriage", som i oversættelse betyder "mange ægteskaber"

Fem måder at holde nye forhold friske

Hvert minut hver dag kan du leve som en følelse af frit fald. Her er fem grundlæggende principper, som kærlighed par kan anvende for at holde det nye forhold friskt og spændende.

11 ideer om hvordan man arrangerer en romantisk aften

Måske er dit forhold ikke så frisk som før, eller du er bare en romantisk person, og i dit liv er der så lidt romantik. At organisere en romantisk aften for dig og din partner er en fantastisk måde at forbedre dine kærlighedsforhold på. Men hvordan gør man det rigtigt?

Sådan eksperimenteres med en bikini

Sexede undertøj, som en bikini, er virkelig vigtigt for at elske. Du kan eksperimentere med bikinier på forskellige måder for at se brændende og sexet i sengen. Hvad kan være seksuel underholdning med en bikini?

Kærlighedsspil

Kærlighedsspil på sexologernes sprog kaldes første fase af seksuel kontakt - et forspil.

Hvorfor opstår seksuel uforenelighed?

Seksuel uforenelighed er den næststørste årsag til nedbrydning. For det første - fuld følelsesmæssig uforenelighed. Hvorfor er der seksuel misforståelse og hvad skal man gøre ved det?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.