^

Sådan eksperimenteres med en bikini

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Sexede undertøj, som en bikini, er virkelig vigtigt for at elske. Du kan eksperimentere med bikinier på forskellige måder for at se brændende og sexet i sengen. Hvad kan være seksuel underholdning med en bikini?

trusted-source[1], [2]

Spiller med lyse farver

Hvis du er på stranden eller i poolen, på nogen af de hyggelige feriesteder eller hotellet, skal du købe flere lyse bikinier af forskellige farver. Og så vil alle synspunkter kun nøjes til dig. Bikini er en fantastisk ting. Det kan gøre dig mere seksuel og afslappet.

Forskellige farver, som psykologer har bevist, påvirker den menneskelige psyke på forskellige måder. Bikini sort er utroligt fristende. Bikini rød farve kan øjeblikkeligt antænde dyr lidenskab. En hvid bikini er en udformning af uskyld, men hvem ved, hvad en djævel kan blive gemt bag billedet af en lydig pige.

Brand og bikini

I weekender kan du bruge i dovenskab og lykke, hvis du følger din egen tidsplan. Arranger dig selv og ham en doven søndag, især romantisk ser det ud om eftermiddagen. Ved hjælp af bikini kan du bare slå ud kedsomhed. Hvordan? Det er meget enkelt. Ring ham på en shish kebab eller grill, som vil blive kogt i en bikini. Brand og en pige i en bikini er en drøm om enhver mand, der straks kommer fra hans hjernes baggange noget gammelt og dyrt. Din nat bliver uforglemmelig - og alt dette takket være eksperimenter med en bikini.

trusted-source[3], [4]

Fremstil bikini kreativt

En pige i et hus i en bikini og et hårnål er en anden måde at eksperimentere med denne "outfit". Du kan langsomt klæde sig foran din kæreste, slippe håret fra under hårnålen ... Ikke være opmærksom på ham. Sørg for, at enhver stjerne envies i øjeblikket i din kønshemmelighed. Se på, hvordan han reagerer - måske bliver disse øjeblikke det lyseste i dit liv.

trusted-source[5]

Sprænge hans hjerne

Hvis du vil gøre din kæreste til en behagelig overraskelse eller smelte hans hjerne - kom ind i bikini til spejlet og tag et par billeder. Løsn båndets øverste bikini og spørg nu for at tage et billede af dig ved spejlet. Eller tag et billede selv på tidspunktet for afbindning af båndene på bh eller trusser og send det til sin mobiltelefon med en række varme tekst.

Bikini og is

Bikini - det er ikke kun tøj, men mulighed for at barbere, ikke udsætte. Hvis du er i varmen, læg på en bikini og bede ham om at massere din åbne krop med isterninger. Lad din fyr observere, hvad disse terninger bliver til på din krop. Gæt hvordan denne ismassage kan ende.

trusted-source[6]

Bikini - mere end tøj

Bikini - små strimler af væv på brystet og lårene. Men det er ikke bare tøj. Hvis du kan lide at spille og eksperimentere, skal du bruge en bikini og gøre dit sex uforglemmeligt.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.