^

Kærlighed i afstand: 6 grunde til afsked

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

De første måneder af romantiske forhold er skyløse, fyldt med lidenskab og optimisme. Det ser ud til elskere, at de har et helt liv foran dem - glad og rolig.

Men hvad hvis folk af en eller anden grund ikke kan være fysisk sammen og nødt til at opretholde et forhold på afstand? Nogle par er i stand til at overvinde alle vanskeligheder, og selv kilometer for dem er ikke en hindring, men desværre er de fleste sådanne fagforeninger dømt på forhånd. Ilive repræsenterer de 10 mest almindelige grunde, der bliver til et forhold på afstand, virkelige faldgruber, ødelægge alle håb og virkelighedens drømme.

Manglende kommunikation

Selvfølgelig vil mange sige, at mobiltelefoner og Skype-kommunikation er en fremragende udvej, fordi folk plejede at have uger og måneder at vente på et brev fra en elsket. Den tekniske udvikling vil dog stadig ikke erstatte en persons tete-a-tete samtale, især hvis parret har været sammen i lang tid og nu er tvunget til kun at kommunikere på denne måde.

Phantom joint fremtid

Phantom joint fremtid

Phantom joint fremtiden er en anden grund til, at kærlighed i afstanden går ned. Hvis folk ikke kan beslutte at flytte, er det næppe muligt at lave nogen planer for fremtiden. Et sådant forhold, når ingen ønsker at give ind, varer normalt ikke længe.

Forræderi eller reglerne for en by

Lovers, der er i afstand fra hinanden, forbliver trofaste ... Eller i det mindste forsøger at gøre det. Faktisk er det ikke så simpelt, fordi nogle gange ensomhed hersker, og interessant dating slutter engang ikke kun med venskab ...

Tillid

tillid

Hvis du i øjeblikket bare opretholder et forhold til en elsket på afstand, så er det sandsynligvis, efter at du har læst det forrige afsnit, at tænke på lojaliteten hos elskeren. En urimelig tillid til en partner kan imidlertid sætte forhold i fare og i sidste ende ødelægge dem helt. Faktisk er det usandsynligt, at du vil kunne finde ud af om en person ændrer dig, eller om du er trofast. Det samme kan siges om almindelige relationer. Ved at være ved siden af hinanden kan folk ikke engang have mistanke om, at deres halvdel fører et stormigt liv på siden. Derfor er mistillid og konstant hjernevaskning usandsynligt at hjælpe dig med at opbygge stærke relationer.

trusted-source[1]

Hvor meget koster kærlighed?

Hvor meget koster kærlighed?

Mennesker, der er i afstand fra hinanden, forsøger at mødes så ofte som muligt, hvilket naturligvis kræver penge. Rejser med tog, bus, bil eller flyvning på et fly samt betaling for telefonregninger - alt dette kan tjene som ekstra faktorer, der i sidste ende vil gøre et romantisk forhold til en konstant beregning af kostprisen ved kærlighed. Mange par varierer ofte af økonomiske årsager.

Livet fortsætter

Livet fortsætter

Når der ikke er nogen anden vej ud, og omstændighederne ikke kan ændres, er relationer på afstand den eneste vej ud. Det kan ikke siges at absolut alle par er dømt til at mislykkes, odako mange kan ikke modstå en lang adskillelse og bliver følelsesmæssigt fjernt. Men selvom den tynde tråd, der forbinder folk, er truende stram og rives op, kan alvorlige ændringer ikke undgås, hvis forholdet er dyrt, og det er ikke bare kærlighed.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.