^

Er det muligt at solbade med månedlig sol?

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Hver pige mindst en gang, men spekulerede på, om det er muligt at solbade med månedligt i solen. Og det er ikke overraskende, fordi hormonbalancen meget ofte skyldes klimaændringer er brudt, og menstruationen starter tidligere og efterlader et aftryk på resten. På trods af de mange hygiejneprodukter, der giver dig mulighed for at føle sig godt tilpas, tør mange ikke solprocedurer.

Kontraindikationer til solbadning:

  • Tegnsmerter i underlivet.
  • Forværring af det generelle trivsel.
  • Rigelig udledning.
  • Sygdomme i det genitourinære system.
  • Risiko for blødning på grund af overophedning af kroppen.

Det skal også tage højde for det faktum, at på grund af et midlertidigt fald i produktionen af melanin, som er ansvarlig for dannelsen af solskoldning, mister hudpladerne naturlig beskyttelse mod ultraviolet stråling. På grund af dette er det næsten umuligt at få en glat skygge af huden.

Hvis ovennævnte kontraindikationer udelukkes, kan du solbade med månedlige, kun du bør følge sådanne anbefalinger:

  1. Solprocedurer er bedre at udføre om morgenen, det vil sige før frokost eller om aftenen, når solaktiviteten falder.
  2. I resten skal du drikke mere flydende. Dette er nødvendigt for at afkøle den overophedede krop og beskytte den mod dehydrering.
  3. Brug ikke hygiejne tamponer. På grund af varmepatogenerne udvikler sig meget hurtigere, hvilket øger risikoen for betændelse. Solbadning er bedre med pakninger.

Baseret på ovenstående er det umuligt at besvare spørgsmålet om solbad i kritiske dage. Da alt afhænger af mange faktorer, først og fremmest om tilstanden af sundhed, alder og generel sundhed. Nogle gynækologer anbefaler stadig at afstå fra ultraviolet stråling med menstruation. Forklarer dette ved den kendsgerning, at temperaturen stiger i denne periode, så langvarig udsættelse for varme kan føre til dårlig sundhed og endda et varmeslag.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.