^

Ansigtspleje efter 40 år

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 20.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Fyrre år er en stor alder. Kvinden er stadig smuk og energisk, men hun er allerede erfaren og kender prisen. Den er fuld af ønsker og er klar til at opnå dem. Fordelen har en personlig, familie, erhvervserfaring, som hjælper med at sætte mål og opnå dem. Excites One: vises på ansigtet tegn på træthed og forringelse af huden.

Ansigtspleje efter 40 år

Hvilke problemer med en person forventer en kvinde efter balzac alder? Der er flere af dem:

 • Tab af tone, ujævn skygge;
 • tørhed, fuzzy kontur, reduktion af lejens volumen;
 • efterligne rynker nær øjnene;
 • udvidede porer;
 • poser under øjnene;
 • sænket kinder
 • flabby hals.

Heldigvis vises disse symptomer ikke på én gang: de faktiske er normalt på samme tid for tre eller fire mangler. Korrekt pleje af en person efter 40 år kan forhindre alle tegn på visning.

For at forebygge rynker tilbyder kosmetologer effektive hudplejeordninger efter 40 år. En af dem giver dig mulighed for at gøre dette hjemme. Fire produkter bruges til daglig pleje:

 • Serum med antioxidanter - om morgenen;
 • fugtighedscreme med et filter på 50 om sommeren og 30 i andre måneder;
 • fløde med retinol - om natten
 • creme til øjenlågene - to gange om dagen.

For læberne anvender en beskyttende balsam med et filter på 20, er konturen induceret med en kosmetisk blyant. Effektivere midler - hyaluroniske injektioner, der tilføjer volumen.

Andre kosmetologer tilbyder 40-årige kvinder fire blokke af ekstern hudpleje: ernæring, fugtgivende, løft og pleje af oftalmisk zone.

Ernæring bør ikke begrænses til cremer: ernæringsmasker, herunder hjemmelavede, er også nødvendige.

Yderligere fugtning opnås ved at øge indtaget af vand og passende masker.

Hævning af huden består af hjemmeprocedurer (massage, ismasker, masker) og salon (mesoterapi, ultralyd, vakuummassage, photorejuvenation). En bedre effekt opnås ved en kombination af disse metoder.

Til forebyggelse af ansigtsrynker er nyttig gymnastik til ansigtsløftning. Det er vigtigt at konstant overvåge ansigtsudtryk, især med øjenstamme, mens du opholder dig i solen eller under stærkt lys. Minimering af puffiness er hjulpet af fugtgivende cremer med koffein. Mørke cirkler lyser midlerne, der indeholder vitamin K, og også en god søvn.

Udvidede porer på kinderne, hagen, advarer cremen med retinoider, rensning af snavs og døde celler. Salon løsning af dette problem er regelmæssig afskalning. Et hurtigt resultat giver microdermabrasion - en procedure, der fjerner det øverste lag af epidermis.

Til afrunding af de sunkne kinder og udjævning af nasolabiale folder i salonerne, lipolytning og specielle injektioner (hyaluronsyre, restylan) udføres.

Pas på halsen udfør cremer til nakke og hals med effekten af løft. I salonen til dette formål, brug ultralyd og andre procedurer, mere radikale.

Kosmetiske produkter

Kosmetiske ansigtsplejeprodukter efter 40 år skal genopfyldes med komponenter, der ikke er nok til at vokse med alderen. Huden på en 40-årig kvinde er nødvendig:

 • oprensning;
 • hydrering;
 • ernæring;
 • beskyttelse mod ultraviolet stråling
 • Foryngelse.

Oprensning af ansigtet udføres ikke med sæbe og vand, men med lotioner, tonikum og skum, valgt efter hudtype. Periodisk er det nyttigt at udføre dyb rengøring med skrubber eller skrælninger. I arsenalen af kosmetiske mærker er der nok penge til disse formål.

Ansigtspleje efter 40 år giver yderligere fugtgivende. Cremer med olier, vitaminer, planteekstrakter og andre naturlige ingredienser vil gavne alle former for fading hud. Kosmetologer anbefaler at give præference for midlerne til en linje: denne fremgangsmåde forhindrer allergi mod uforenelighed mellem forskellige ingredienser. Og anbefaler også efter 40, og endnu tidligere, at anvende kemikalier af høj kvalitet til kosmetik.

Nærende cremer og naturlige hjemmelavede masker bruges til at nære ansigt, hals og decollete. Enkel og billig masker - honning og aloesaft.

 1. En blanding af mel og honning i lige dele påføres ansigtet i 20 minutter. Skyl skiftevis - så varmt, så koldt vand. Masken nærer huden, fjerner rynker i nærheden af øjnene.
 2. Juice leaf aloe, ligge i køleskabet i 12 dage, smøre huden om morgenen og aftenen, skrue masken med fingerspidserne. Tidligere skal ansigtet tørres af te, og efter aloe skal der påføres en nærende creme.

Effektiv ansigtsforyngelse sker som et resultat af et professionelt massage kursus. Flere kurser øger hudtonen og reducerer rynker.

Behandlingsprocessen forsinker forberedelserne af ginseng, guldrod, citrongræs, eleutherococcus, urte-kompresser fra kamille, violer, calendula. Det er gavnligt for huden at bruge antioxidanter og fedtsyrer.

For at støtte huden i en alder af 40, skal du have en omfattende pleje, stimulering udefra og indefra. Det er trods alt med mad, at størstedelen af "byggematerialer", vitaminer og mineraler kommer ind i kroppen, hvor udseendet og tilstanden af huden afhænger. Ubalanceret kost, mangel på sunde fedtstoffer, vitaminer og sporstoffer påvirker ansigtet negativt. Ifølge lægenes recept kan du bruge kosttilskud og vitaminkomplekser, som forbedrer tilstanden af hud, hår og kroppen som helhed.

trusted-source[1]

Ansigtspleje efter 40 år om sommeren

I det femte årti begynder synlige ændringer i ansigtets hud: det bliver gammelt, det bliver tørrere og blabby. Disse ubehagelige processer opstår på grund af forringelse af ernæring, et fald i metabolisme, udtynding af fedtlaget. Muskelets elasticitet og talgkirtlerne reduceres.

Permanent hudpleje består i rensning, nærende, fugtgivende, stimulerende produktion af næringsstoffer, og ansigtspleje efter 40 års sommer omfatter også øget beskyttelse mod ultraviolet stråling.

Reglerne for ansigtsbehandling efter 40 år:

 • Dagligt: Om morgenen og om aftenen udføres selvmassage med olivenolie eller en næringsrig creme.
 • Ugentlig: Anvend kontrastmasker med urter - kalendula, kamille, trefarvet violet og også masker efter hudtype.
 • Månedligt: Lav protein- eller paraffinmasker, og om muligt salonprocedurer (efter råd fra en kosmetolog).

Om sommeren er huden udsat for aggressiv varme, tør luft, ultraviolet. For at forhindre uønskede konsekvenser af sådanne faktorer er det bedre at vaske infusionen af kamille i stedet for vand, anvende cremer meget tyndt for ikke at tilstoppe porerne og ikke for at provokere sved. Det er ønskeligt at anvende cremen på en vandig eller iltbase.

Prøv at forblive mindre i solen, og om nødvendigt skygge og beskyt ansigtet med specielle cremer. Vask ikke dit ansigt med varmt vand med koldt vand, men tør det med en svamp dyppet i creme eller curdled mælk og smør derefter med en fugtighedscreme.

Nogle tips til solskoldning. For at tan lægges jævnt og uden forbrændinger, er det nyttigt at vaske skiftevis med gulerodssaft og te. Solbade kun i profilen, ved at erstatte solens stråler en eller anden kind, smurt creme med beskyttelse mod ultraviolet. Efter solskoldning skal cremen straks vaskes af.

Bathe i havet, bør du beskytte dit ansigt fra salt. For at gøre dette, før vandprocedurerne, nok til at smøre huden med olivenolie, og efter tørring - solcreme. Tender huden tæt på øjnene for at beskytte med mørke briller, i stærk varme fugt med mineralvand.

Der er procedurer, der er forbudt om sommeren. Dette er rengøring, peeling og blegning. Rengøring åbner porerne, som nemt får støv, sved, snavs, forårsager betændelse, og de resterende procedurer fjerner epidermis og efterlader huden forsvarsløs mod ultraviolet. Hvis du ikke kan undvære en hvidblegemaske, skal du huske at to dage efter det kan du ikke solbade.

Uønsket om sommeren er også operationer med fjernelse af papillomer, mol, vaskulære og andre neoplasmer. Under indflydelse fra solen kan pigmentsporerne dannes i deres sted, som senere også skal fjernes.

Ansigtspleje efter 40 år om vinteren

Når ydersiden er kold, og dagen bliver kortere, lider ubeskyttet hud på den første persons ansigt af dette. Værelserne er varme, men opvarmningen aflader også huden. Især tør hud lider, da hudfedt om vinteren er mindre, og det fører til skrælning og dannelse af et vaskulært mønster. Daglig ansigtspleje efter 40 år om vinteren skal nødvendigvis tage højde for disse sæsonbetonede træk.

Selv dem, der er begrænset til fugtgivende cremer, bør du vide, at du skal smøre dit ansigt senest en time inden du forlader rummet. Det er endnu bedre at anvende det kun om natten eller uden at gå ud på gaden, og om dagen anvende et nærende produkt. Til vinteren anbefales det at produkterne fremstilles i termisk vand.

 • Til rengøring, rådgiver kosmetologer at undgå slibende skrubber og brug blød gommage, det vil sige cremet peeling. Gommage beskadiger ikke huden og behøver ikke vaskes af.

Ansigtspleje efter 40 år indebærer anvendelse af masker, men kun nærende: Til tør og følsom hud - 3 til 4 gange, for olieagtig og kombination - en gang om ugen. Under forbudet - vask ansigtet med vand og sæbe, hvilket fører til tørhed og tæthed i huden.

Et professionelt ansigtsplejeprogram om vinteren tilbydes også af skønhedssaloner. Masker, rensning, skrælninger udføres under hensyntagen til sæsonens behov i huden. SPA-procedurer og massage hjælper med at overføre de ugunstige forhold (temperaturfald, kold, utilstrækkelig luftfugtighed) lettere.

I løbet af denne periode er det bedst at udføre resurfacing, foryngelse og nogle andre procedurer, uønsket i sommeren, såvel som alvorlige kosmetisk kirurgi, herunder næse omlægning, læbe, ører.

Fans af ekstrem rekreation eller vintersport bør holde op med forberedelser til nødbeskyttelse: fedtede cremer og specielle salver for at beskytte mod kraftig frost og vind.

Ordsproget siger, at to ting en person kun værdsætter, når de ikke længere er: Ungdom og sundhed. Den iboende naturlige skønhed hos den unge er det bedste, der kan være, men det er desværre ikke evigt. Og ansigtet på en 40-årig kvinde kræver andre midler end den unge hud. Regelmæssig og omfattende ansigtsbehandling efter 40 år kan forynge huden, og ikke kun føle, men også se yngre ud end hans alder.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.