^

Hudpleje

Solcremer til ansigtet

For at bekæmpe virkningerne af ultraviolette stråler producerer den melanin, som ikke altid er jævnt fordelt over huden, pigmentpletter dannes.

Børneansigtscremer til voksne og børn

Med hensyn til om det er muligt at bruge en børneansigtscreme, er der uenigheder blandt kosmetologer. Nogle anser det for meget nyttigt til at fugte, blødgøre, slippe af med betændelse, beskytte mod sol, vind og kulde, behandle acne og berolige huden.

Ansigtshjerningscremer

Ansigtshjerningscremer hjælper med at gøre huden ren og attraktiv smertefrit og nemt.

Ansigtshud peeling med ferulinsyre

Særligt populær blandt kosmetiske procedurer er overfladisk kemisk peeling, som hjælper med at eliminere visse hudproblemer og forbedre teksturen af epidermis. En sådan procedure er peeling med ferulinsyre.

Atraumatisk ansigtsrensning

I modsætning til manuelle eller vakuumteknikker udføres atraumatisk ansigtsrensning uden kontakt. Derfor er huden ikke skadet og oplever ikke mekanisk stress, og bivirkninger i form af irritation, tæthed, hyperæmi forekommer ikke.

Epilering af overlæben

Enhver, der ønsker at slippe af med antenner i lang tid, kan ty til epileringsproceduren. I modsætning til hårfjerning involverer denne metode destruktion af hårsækkene, når kun den synlige del af håret fjernes.

Rensning af ansigtet med syrer: hyaluron, salicylsyre, mælkesyre

Hvis kosmetologen rådede til at rense ansigtet med syrer, skal det begynde med grundig forberedelse - uanset om i salonen eller derhjemme. Forskellen er, at i en kosmetisk institution gøres dette af en professionel, og hvis du gør det selv, skal du passe på forberedelsen personligt.

Face cream med anti-aging effekt: ranking af de bedste mærker

En kvalitetskrem bør indeholde, i forskellige kombinationer, følgende forbindelser: retinol, ascorbinsyre, polyphener, isoflavoner, proxylan, hydroxysyrer, hyaluronsyre, collagen, elastin, peptider, essentielle og fedtholdige olier.

Cremer til olieagtig hud: top ranking

Forøget fedtindhold på grund af overdreven aktivitet af talgkirtlerne, hvilket fører til et fald i koncentrationen af linolsyre - cellemembranets byggemateriale og et fald i surhedsgrad.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.