^

7 måder at slippe af med stivhed i sex

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Sandsynligvis få ting kan få en person til at føle sig mere sårbar end mangel på tøj, når der ikke er noget at gemme sig og intet at skjule bagved. Følelsesmæssig sårbarhed kan skade forhold og endda føre til afsked med din elskede. En person, der er usikker og genert af sin krop, med rædsel, der går over tærsklen til soveværelset, kan falde i hysteri selv fra partnerens uskyldige bemærkninger. Ilive har udarbejdet 7 tips til at hjælpe dig med at klare selvtillid, opretholde relationer og overvinde dine interne problemer.

Gå nøgne

Gå nøgne

I de mest intime øjeblikke fokuserer de fleste på deres elskede person og deres følelser. Men der er nogle, som ikke kan glemme deres nøgenhed. At føle sig godt tilpas med en partner, først skal du finde fred i dig selv, så gå hjem derhjemme. Tænk dig selv i spejlet og forstå for en gang, at din krop er helt symmetrisk og proportional, så der er ikke noget at skamme sig over, og det er på tide at slippe af med vanen at slukke lyset i soveværelset under sex.

Studere din krop

Onani er en normal måde at kende dine egne følelser og krop på. Mange mennesker gør dette fra deres teenageår. Ved hjælp af selvtilfredshed kan en person forstå, hvad og hvordan han skal gøre for at føle hele spektret af fornemmelser.

Besøg lægen

Besøg lægen

Hvis du føler smerte under sex, er det bedre ikke at udskyde at besøge en specialist, fordi det kan betyde et alvorligt problem. Tøv ikke med at spørge lægen om, hvad der generer dig, han vil helt sikkert give gode råd, fordi han var nødt til at beskæftige sig med lignende problemer for første gang.

Gør hvad du kan lide

Hvis du kan lide at tale under sex, behøver du ikke at holde dig tilbage, men hvis du vil have en partner at snakke i detaljer om hvad der vil gøre med din krop, så spørg ham om det. Det samme gælder for dine seksuelle ønsker - du skal stemme dem, ellers vil du aldrig slippe af med stivhed og usikkerhed.

Praksis

Hvis du er flov over at du ikke alle går i seng, så er der intet galt med det. Det vigtigste er tid og praksis, ligesom med det første kys - jo mere erfaring, jo bedre er færdigheden.

Kommunikation

Forbliv ikke vane med at kaste op problemer. Hvis du ikke siger at noget ikke kan lide og forårsager ubehag, vil det kun føre til det faktum, at problemerne og utilfredsheden vil akkumulere og til sidst bare ødelægge forholdet.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Fornøjelse

Sex - er ikke kun en måde at fortsætte familien, men også en måde at modtage tilfredshed og nydelse på. Hvis det intime forhold ikke bringer dig glæde, så sørg for at finde ud af, hvorfor det sker. Hvis partneren forstærker dine usikkerheder ved at tilføje brændstof til ilden, så er det ikke den person, der virkelig støtter og forstår, så tænk, er det værd din opmærksomhed og tid? Desværre er livet ikke så længe, og det er ikke værd at bruge det på at lytte til vittigheder om cellulite eller andre dumme bemærkninger.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.