^

Sundhed

Vaccination certifikat for et barn og en voksen

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Forebyggende vaccinationer skal udføres fra barnets fødsel. De vil bidrage til at danne immunitet, beskytte mod mange farlige smitsomme og dødelige sygdomme. Oplysninger om hvilke vaccinationer der udføres er altid underlagt streng kontrol. Tidligere blev disse oplysninger indspillet i en persons lægejournal og blev opbevaret i en polyklinik. Men i moderne moderne forhold har jeg brug for en global forandring af tilgange. I stigende grad er disse oplysninger påkrævet på forskellige områder af vores liv og aktiviteter. Personen har mindre fritid, der er praktisk taget ingen mulighed for at høre læger efter ethvert behov for at søge efter nødvendig information. Hertil kommer, at med borgernes øgede mobilitet bliver personlig appel til sådanne oplysninger undertiden simpelthen umulig. Det er disse grunde, der førte til behovet for forandring. I dag er begrebet vaccinationsbevis blevet fast etableret i praksis  .

Der henvises til, at både dokumenterne, både lægeattesten og certifikatet, er kendetegnet ved samme retskraft. Begge vaccinationskort udfyldes i formular 063 / y og vaccinationscertifikater udfyldes i form 156 / у-93 som vaccinationskort. Faktisk repræsenterer dokumenterne en vaccine historie. Her registreres oplysninger om vacciner, timing og karakteristika af vaccinationerne, som blev injiceret af en person under hans liv. Der er certifikater for et barn, der er en voksen. Den første vaccination foretages til et nyfødt barn på hospitalet. De vaccineres mod tuberkulose og viral hepatitis, som registreres i overensstemmelse hermed. Således udstødte hospitalet straks et vaccinationscertifikat og duplicerede oplysningerne i klinikken, hvor barnet blev observeret.

Der er et vaccinationsrum, hvor der etableres et vaccinationskort. Den indeholder de nødvendige oplysninger om de modtagne vaccinationer. Indtil barnet begynder at gå i førskole eller skole, opbevares oplysningerne i klinikken. Under registreringen skal der udstedes et kort, hvor der allerede er foretaget yderligere optegnelser i uddannelsesinstitutionerne. Certifikatets form er 030 / y, den opbevares i den medicinske enhed af sygeplejersken og den læge, der arbejder i uddannelsesinstitutionen. Oplysningerne duplikeres, det findes både i børnehave og i polyklinikken.

Efter at barnet når den tilsvarende alder, overføres al information til ungdomscentret og derefter til den voksne polyklinik. Hvis vi taler om de dokumenter, der holdes af en person derhjemme - før en sådan mulighed ikke var. Men i de seneste år, takket være udseendet af en sådan ny registreringsform som et vaccinationscertifikat, kan oplysninger om vaccinationer opbevares i en persons hænder. Dette har en række fordele og letter letter situationen, især med beskæftigelse, flytning, da der ikke er behov for at besøge polyklinikker, arkiver og anmode om data.

Har jeg brug for et vaccinationscertifikat?

Nødvendigheden og betydningen af dette dokument er ikke i tvivl, da den indeholder alle de grundlæggende data vedrørende forebyggende vaccination, kan opbevares selv hjemme hos mennesker. De skal registreres, fordi uden dem er der ikke mulighed for yderligere optagelse eller beskæftigelse. Dette er obligatorisk dokumentation.

Gennemførelsen af vaccinationer skal overvåges nøje. Dette skyldes, at en podet vaccine ikke kan føre til udvikling af en farlig, endog dødelig sygdom. Samtidig, den fejlagtige dobbelt indgyde en person fra den samme infektion har en alvorlig negativ indvirkning på immunsystemet, op til dysfunktion, udvikling af en autoimmun sygdom, og selv udviklingen af en smitsom sygdom mod hvilken person er blevet vaccineret.

Vaccinationsbeviset udstedes af lægeinstituttet, som barnet besøgte for første gang, og hvor vaccinationerne blev foretaget. Kan være hjemme hos en person og indeholder alle data, selv modtaget på hospitalet. Blandt den voksne del af befolkningen er sådanne certifikater særligt efterspurgte, da de er meget praktiske at bruge. Behovet er betinget af, at der i dag er mange specialiteter og stillinger, der kræver, at en person er helt sund og vaccineret. Registrering af vaccinationscertifikatet er et obligatorisk krav til beskæftigelse i mange virksomheder. Med et certifikat er beskæftigelsen meget lettere.

Tilgængeligheden af et certifikat letter også behandlingen af alle yderligere dokumenter relateret til sundhed, herunder lægebøger, spa kort, certifikater til sport, lægeundersøgelser.

En af de største fordele ved et certifikat er, at oplysningerne i den er pålidelige og underlagt kontrol. Retten til at indtaste oplysninger tilhører kun medarbejdere på sundhedsområdet. Oplysningerne registreres og bekræftes af en trekantet forsegling, der tilhører institutionen. Dette gør det muligt at være helt sikker på, hvilke vaccinationer der blev foretaget, og hvilke der ikke var.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Hvor kan jeg få et vaccinationsbevis?

Det er givet af polyklinikkens inokulum. Den institution, der gjorde den første inokulation, skulle have ret. Ofte udstedt i barselshospitalet, når moderen og barnet er afladet. Det stavede allerede den første vaccination, listen indeholder hepatitis og BCG.

Vaccinationsbevis med vaccinationer

Den er præsenteret i to dele. Den første er generel information, pasdata. Anden del er præsenteret med medicinsk information om hvordan personen blev vaccineret, hvilke sygdomme i den smitsomme etiologi han led. Der er også oplysninger om, hvad en person var syg for sit liv, og hvad er statusen for immunitet. Der er også noter om, hvordan kroppen reagerede på denne vaccine, uanset om der var komplikationer, bivirkninger.

Yderligere oplysninger om hvilke yderligere undersøgelser af immunstatus er blevet udført, og hvilke resultater der er opnået.

Den indeholder oplysninger om hvilke immunglobuliner der blev indført, om Mantoux-reaktionen blev lavet, og hvilke resultater blev opnået. Der er kolonner, hvor information om vaccinationer, som er lavet efter vilje eller som nødvendigt, registreres separat. For eksempel, hvis en person rejste til tropiske lande, måtte han muligvis vaccinere mod tropiske infektioner. Nogle foretrækker at blive vaccineret mod influenza, især hvis de er i fare. Mange vaccineres også mod forskellige virale, rickettsionnye og bakterielle infektioner, især hvis deres arbejde kræver kontakt med disse mikroorganismer. Således er ansatte i sundheds-epidemiologiske stationer, veterinærkontrol, videnskabelige medarbejdere, laboratorieassistenter, der konstant arbejder med kulturer af mikroorganismer, inficeret biologisk materiale, tvunget til at gøre forskellige inokulationer.

Formular for vaccinationsbevis

Det er lavet i form af 156 / y-93. Doktors personlige underskrift skal være til stede samt en forsegling fra den medicinske institution, der udstedte certifikatet.

Bestilling om vaccinationscertifikater

Som foreskrevet i ordren: Det kan udstedes af barselshospitalet ved decharge, af den institution, hvor personen er iagttaget. Retten til at udstede har også medicinske enheder og sundhedsposter, der overvåger sundhedstilstanden.

Posten af hver i certifikatet er lavet på vaccinationstidspunktet, underskrevet. Ordren angiver, at det er forbudt at foretage nogen korrektioner. Manglen på information eller tilstedeværelsen af rettelser indebærer ansvar. Og også certifikatet ophører med at fungere. En person vil udstede et certifikat, formaliseret i en uddannelsesinstitution med ansættelse, rekruttering til hæren. Der kræves også et certifikat ved hvert besøg på en polyklinisk, enhver anden medicinsk facilitet. Han er især vigtig på tidspunktet for indlæggelse af hospitalet og besøger nødrummet.

Hvis nogen vaccination ikke er udført, registreres også oplysninger herom med angivelse af årsagen til fraværet, der er skrevet om kontraindikationer. Det opbevares i en medicinsk institution og ejeren for livet.

Vaccinationscertifikatet 156 i 93

Er formaliseret i mange tilfælde og livssituationer. Så kræves forskellige sportsbegivenheder og konkurrencer. Det kan være nødvendigt for ansøgere, især for arbejde relateret til virkningen af skadelige produktionsfaktorer, på fødevareproduktion, offentlige restaurationsvirksomheder. Det er en bog, der afspejler grundlæggende oplysninger, der kan være nødvendige i nødsituationer: en blodgruppe, en Rh-faktor, information om vaccinationer, infektionssygdomme, som en person har haft. Tilstedeværelsen af anti-tuberkulosevaccination, som udføres i barselshospitalet, på 3-4 dage af livet. Følgende er information om Mantoux-reaktionen, som gør det muligt at identificere resistens mod tuberkulose. Reaktionen opstår, når der er patogener af tuberkulose. Både obligatoriske og valgfri vaccinationer er fastsat. For eksempel er mange lavet hovedsagelig, når de forlader staten, især i lande med et tropisk og subtropisk klima. Det anbefales også at vaccinere mod Lyme-sygdommen, når de forlader for de nordlige regioner i USA.

Separat indlæses oplysninger, om personen blev administreret immunoglobuliner, serum, om der var en akut allergisk reaktion på eventuelle vaccinationer. Her gives også information om serotonergiske reaktioner, på basis af hvilke det er muligt at bestemme intensiteten af immunitet, intoleransen af visse lægemidler.

Blandt de nye vaccinationer (hvis ønsket) omfatter vaccination mod pneumokokker, hæmofili (anbefales til børn, der blev født for tidligt, fodres på kunstige næringsblandinger, ofte syge).

Voksne vaccination certifikat

Det gør livet meget lettere, fordi tidsforbruget er papirarbejdet væsentligt reduceret. Lad det ikke anbefales på nogen måde. Hvis der er behov for at forlade, skal du lave en kopi til dig selv og give originalen.

trusted-source[7], [8]

Barnets vaccinationsbevis

Det udstedes i barselshjemmet, fastgjort, ledsaget af et ambulant kort. Det betragtes som en vedhæftning til patientens journaler. Kan startes og adskilt på barnets studiested (i førskole), hvis dette ikke blev gjort før. Ofte udstedt på hospitalet, hvor straks oplysninger om de første forebyggende vaccinationer blev foretaget. Hvis der var kontraindikationer mod vaccination, registreres disse oplysninger også.

Det er en analog af det tidligere distribuerede vaccinationsblad. Du kan ikke foretage grove rettelser til certifikatet, fordi det automatisk betragtes som ugyldigt. Han kan holdes hjemme eller hos en medicinsk institution. Certifikatet skal opbevares for livet, hvilket forklares af den øgede risiko for komplikationer og alvorlige konsekvenser i tilfælde af utilsigtet udførelse af samme vaccination.

Hvad hvis vaccinationscertifikatet er tabt?

Certifikatet kan nemt genoprettes. Certifikatformularen udstedes af en poliklinik. Eller det købes til enhver tid, der sælger trykte materialer.

Sådan gendannes vaccinecertifikatet?

Det er påkrævet at indsamle al information om tidligere vaccinerede vaccinationer. For at gøre dette skal du besøge polyklinikken.

Hvem udsteder vaccinationsbeviset?

Den institution, der gennemfører vaccineprofylaksen, løser et problem. Den nyfødte  modtager ofte  vaccinationsbeviset fra hospitalet, når de udtømmes. Det er gemt hjemme, kan - i en polyklinik (i statistikafdelingen).

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.