^
A
A
A

Hærdning er vejen til et barns helbred

 
, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Du kan starte tempereringsproceduren på et hvilket som helst tidspunkt af året. Det vigtigste er, at det sker gradvis og regelmæssigt. Overholdelse af reglerne for temperering gør det muligt at forbedre barnets helbred og reducere antallet af besøg hos børnelæger.

Smerter, klud, luftbad og fysiske øvelser vil være til gavn, hvis du gør dem i henhold til reglerne:

  • At gå rundt i lejligheden med bare fødder er det første skridt til et "nyt" liv. Lad krummerne gå barfodet og på græsset, sand, småsten på varme sommerdage. Og alligevel kan du sætte i bassinet et bassin med vand og lade barnet i det "stompe" en vis tid.
  • Walking - "grønt lys"! Om vinteren skal den samlede tid brugt på gaden nå 3-4 timer om dagen. Om sommeren kan du indånde ilt hele dagen lang.
  • Lær at sove med et åbent vindue til enhver tid af året.
  • Motion er et glimrende supplement til at gå. Hver morgen, start med en lille afgift, og for en tur - spille aktive spil.
  • Cravations er en særlig fase af hærdning. Du skal starte dem med at gnide kroppen krummer med et vådt terry håndklæde. Så er det muligt at starte og fodbad: pour pelvis vodichkoj to forskellige temperaturer og skiftevis nedsænkes barnet mund i 20 sekunder i varmt vand og derefter ved 10 sekunder- i koldt. En måned senere videre til benene til knæet douche vand ved stuetemperatur, og en måned til drugoy- pr modfarvet med koldt vand temperaturen ikke er lavere end 20 grader.

Efter badet tørres tørret med et håndklæde.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.