^

Vakuumrulle kropsmassage maskiner

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Der skal lægges særlig vægt på valget af apparater til vakuumvalsemassage. Det er værd at interessere sig for modellen af det udstyr, der anvendes i salonen eller klinikken på forhånd, fordi forskellige enheder kan have forskellig konfiguration og funktioner. Hvis du vil købe enheden til personlig brug, skal du være opmærksom på bærbare enheder, der er lette i vægt og størrelse, men samtidig opfylde alle de betingelser, der er nødvendige for en høj kvalitet massage.

Vi begynder vores anmeldelse med sådanne enheder, og derefter fortsæt til det udstyr, der anvendes i saloner og klinikker.

Vakuumvalsemassageapparat NOVA NV-600 

En af de mest effektive modeller på det ukrainske marked.

Dette er en praktisk bærbar enhed, der måler 28x35 cm og vejer lidt over 4 kg med en trykmåler og en vakuumregulator. Instrumentpakken indeholder 21 dyser og silikone rør, gennem hvilke dyserne er forbundet til apparatets kompressor.

Dyser er opdelt i 3 grupper:

 • 12 glas små krukker designet til at massere ansigt, nakke og krop,
 • 6 store plastik dåser til arbejde med bryster, balder, ryg, hofter, ben,
 • 3 anti-cellulite tips med kropsvalser.

Enheden kan fungere som en vakuumanordning og udføre en vakuumvalsemassage. Han arbejder i flere programmer: 2 hver for ansigt og krop, et program til forbedring af brystets tone og forbedring af sin form, et behandlingsprogram.

Enheden er multifunktionel. Det udfører følgende handlinger:

 • udfører vakuum-ruller anti-cellulite massage af kroppen og individuelle problemområder,
 • udfører løft af ansigt, nakke og krop, så dets konturer bliver mere attraktive,
 • forbedrer brystets og balancens form på grund af den ekstra funktion af vibrationer fra store banker,
 • bidrager til et hurtigt fald i kropsvægt med fedme og fylde, men huden forbliver tonet og elastisk,
 • giver lymfatisk dræning, hjælper med at reducere ødem, renser kroppen af skadelige stoffer, forbedrer metaboliske processer,
 • øger tone og elastik i muskler og hud, hvilket gør personen til at se yngre ud,
 • effektivt bekæmper rynker i ansigtet og hævelse under øjnene, danner et smukt ovalt ansigt,
 • stimulerer produktionen og udskillelsen af hypofysehormoner, der hjælper med at opretholde en sund kropston og har antimikrobielle egenskaber.

Apparatet med vakuumvalsemassage B 306 

En nem at bruge bærbar enhed, der kun vejer 6 kg, og prisen er 2 gange lavere end NOVA NV-600. En sådan anordning kan bruges både i skønhedssaloner og hjemme.

Ud over det ovenfor beskrevne apparat er B 306 udstyret med et manometer, en effektreguleringsknap og knapper til indstilling af eksponeringstiden. Enheden har 2 udskiftelige filtre og en olieseparator, som giver et dobbeltfiltreringssystem, hvilket er meget vigtigt, hvis enheden drives på en nøgen krop med massageolier.

Instrumentsættet indeholder 3 håndtag af forskellige størrelser. Den største er designet til kropsmassage, gennemsnittet er masseret til lemmerne, og det mindste er ansigt og nakke. En ekstra enhed til peeling og en kanyle til rengøring af ansigtet med et vakuum kan desuden købes hos enheden.

Enheden muliggør vakuumvalsemassage af ansigt og krop, og om ønsket også rensning og afskalning af huden.

Vakuumvalsemassage på apparatet V 02 fra det tjekkiske selskab Alvi-Prague kan også udføres hjemme. Denne bærbare enhed, som vejer omkring 8 kg og en effekt på 60 W, kan udføre en vakuumrullemassage af ansigt, bryst og krop samt en vibrationseffekt i problemområder.

Enheden har specielle dyser til arbejde i brystkirtlen (3 sæt parrede dyser), 3 par glasdyser til kroppen og 3 par til brystet, ansigt og hals, 3 rulledyser af forskellig størrelse. Det har en trykmåler, justering af intensiteten af eksponering og kan arbejde på 6 programmer designet til forskellige dele af kroppen.

Hvad kan man gøre med denne afsked:

 • pas på brystkirtlerne (enheden giver dig mulighed for at lave en brystløft og -korrektion, genopretter elasticiteten)
 • udfør en omfattende ansigtsbehandling (bekæmpelse af hævelse og mørke cirkler omkring øjnene, fjernelse af en anden hage, behandling af acne),
 • sørge for fuld kropspleje (øg hudens elasticitet og elasticitet)
 • behandling af problemområder og overskydende vægt (kampen mod cellulite, stramning af huden i maven og skinkerne, vægttab)
 • generelle helingsprocedurer med henblik på at forbedre metabolisme, fjernelse af toksiner, genopretning af lymfatisk strømning, forbedring af blodcirkulationen, stimulering af immunsystemet.

Enhed med vakuum og rulle massage Slankning D-528 

Det er svært at kalde en bærbar enhed, fordi dens vægt er ca. 36 kg, dens højde er 1,2 m, og dens bredde og længde er ca. 45 cm. Men det er allerede en kompleks enhed med høj justerbar effekt (maks. 800 W), som foruden vakuum- og vakuumvalsemassage udfører stadig kromo- og termoterapeutisk indflydelse. Dette er salonversionen af apparatet til en vakuumvalsemassage.

Den kromoterapeutiske effekt indbefatter 6 lette terapiprogrammer med en dreneringslipolytisk natur, og den termoterapeutiske effekt indebærer det samme antal varmebehandlingsprogrammer. Det antages, at lys- og varmeterapi (opvarmning af væv med infrarøde stråler) forstærker effekten af vakuumvalsemassage.

Instrumentpakken indeholder 3 dyser - håndtag i forskellige størrelser, som er udstyret med yderligere funktioner: bestråling og opvarmning. Begge disse funktioner kan tændes og slukkes efter ønske. Enheden er også udstyret med en trykmåler og giver dig mulighed for at justere trykket jævnt og gradvist øge intensiteten af massagen, hvilket forhindrer beskadigelse af små kapillærer under en vakuumvalsemassage (slankemodus).

Enheden giver mulighed for at arbejde i 2 tilstande: kontinuerlig og pulserende. Parametrene for pulseffekten indstilles manuelt af dig selv, så proceduren er behagelig for kunden.

En positiv funktion af enheden er tilstedeværelsen af en meget stille kompressor, som ikke irriterer øret.

Enheden Slankning D-528 anvendes i følgende tilfælde: med cellulite for at bekæmpe lokale fedtindskud i strid med blodcirkulationen og lymfatisk dræning, hævelse, nedsat muskelton og nedsat hudelasticitet, trætte ben og også for at forbedre stofskiftet i legemsvæv.

Vakuumvalsemassageapparatet IB-M8 henviser heller ikke til antallet af bærbare enheder. Dens "højde" er 1,44 m, og dens vægt er 32 kg. Som den tidligere enhed har IB-M8-enheden en kompleks virkning på problemområder, fordi den kombinerer vakuum- og rulle- (LPG) massage, kavitation, radiovågeksponering (RF-løft af kroppen) og opvarmning af væv via infrarød stråling.

Den seneste 8 generationsenhed til bekæmpelse af cellulite har 12 programmer, hvori de ovenfor beskrevne virkninger kombineres men differentieres med hensyn til eksponeringstid og intensitet. Valget af programmet afhænger af cellulitefasen og det ønskede resultat, dvs. Det kan være hudløftning, bekæmpelse af lokal cellulitefoci, generel kropsformgivning, vægttab osv.

Effekten af IB-M8 er mærkbart ringere end Slimming D-528 (250 W i stedet for 800), men det er ret nok til en effektiv massage. Lad os bare sige, at den populære bærbare NOVA NV-600, som kan købes til privat brug, har en kapacitet på kun 50 W, hvilket ikke forringer dens egenskaber, men påvirker kun procedurernes varighed.

Enheden kan bruges til fedme og forskellige stadier af cellulite, hud-neoplasmer såsom ar og stregmærker, samtidig med at huden turgor og hævelse reduceres.

trusted-source[1]

Vakuumvalsemassageapparat SHAPE V8-C1

En mere effektiv enhed beregnet til brug under forholdene i et kosmetologikontor. De store dimensioner af enheden (en højde på lidt over 1 meter og en vægt på 58 kg) samt de ret høje omkostninger (en af de dyreste enheder) er usandsynligt, at de opfylder kravene til den enkle køber. Men for klinikker og saloner, der leverer dyre, højt professionelle tjenester, vil en sådan enhed være en gave, fordi den bruger innovative patenterede teknologier af populære amerikanske og israelske virksomheder (ALUMA og VELASHAPE teknikker).

Enhedens høje effektivitet skyldes de metoder, der anvendes i den:

 • vakuumvalsemassage,
 • bipolar radiobølgeenergi
 • opvarmning væv ved hjælp af en diode laser af lav intensitet,
 • ultralyd kavitation.

Formationen af folden sker på grund af vakuumvirkningen, og ultralydkavitationen giver et pulserende anfald af folden uden negativ påvirkning på de indre organer. Overfladeopvarmning af huden udføres ved udsættelse for infrarøde stråler, og radiobølgestråling opvarmer dybere væv. En sådan multifaktorisk effekt forbedrer gentagne gange virkningerne af en simpel massage, og resultaterne er allerede synlige efter de første procedurer. Denne teknik anses for at være den mest effektive af alle.

Enheden er udstyret med 4 manipulatorer, som hver især kombinerer visse effekter. Den første manipulator giver en kompleks virkning af vakuum- og ultralydskavitation, den anden - en kombination af RF-effekt, vakuumvalsemassage og infrarød stråling, den tredje er identisk med den anden, men udelukker mekanisk påvirkning af ruller, den fjerde - et kompleks af RF-løft og vakuummassage.

Brugen af 1 manipulering er vist på store områder af kroppen og gør det muligt for lipolytisk og dræningsvirkning, forbedrer blodcirkulationen og lymfeudstrømningen. Manipula 2 fremmer nedbrydning af fedtceller, udvider blodkarrene i problemområdet og forbedrer blodcirkulationen i det, hjælper med at stramme huden på underlivet, lårene, skinkerne. Håndstykket 3, som har en mindre arbejdsflade i forhold til den anden og den første, anvendes hovedsagelig til behandling af små områder såvel som zoner i nedre og øvre ekstremiteter.

Manipula 4 har 3 små dyser af forskellig størrelse, som ud over de beskrevne virkninger bidrager til produktionen af collagen og dens komprimering. Forbedre udseendet og strukturen af huden, give en løftende effekt. Dyser bruges til hals og ansigt, nakke og ømområde nær øjnene.

Med hjælp fra enheden er det muligt at udføre begge kosmetiske procedurer, der giver mulighed for at danne en smuk figur og forbedre tilstanden af huden samt medicinske manipulationer, der har til formål at reducere smerter i muskler og led i visse sygdomme.

Enheden er udstyret med en klar berøringsmenu med grafiske prompter, næsten tavs kompressor, høj effekt og høj effektivitet, som giver dig mulighed for at genoprette omkostningerne ved erhvervelsen på kort tid. Menuparametrene har fabriksindstillinger, men kosmetologen har evnen til at ændre dem i overensstemmelse med kundens behov.

Vakuumvalsemassage på stjernesystemet er også kun tilgængelig i skønhedssaloner og klinikker. Enheden Starvac SP original fremstillet i Frankrig er meget populær på grund af den høje effektivitet af massage udført med det (vakuumrulle, dåse, refleksologi), det er ikke for ingenting, at han vandt Grand Prix i nominationen "Den bedste enhed til behandling af cellulite."

Dette er en ganske omfattende og dyr enhed, der vejer under 50 kg, der anvendes i saloner til vakuumbehandling, lymfedrængningsprocedurer og anti-cellulit vakuumvalsemassage. Det unikke håndstykke af enheden indeholder 2 ruller, som ved hjælp af vakuumforstøvning danner og aktivt æler hudens fold, der ødelægger fedtceller. Forbedret glide er tilvejebragt af 2 ydre ruller, og manipulatorens padleforbedrer effekten af lymfatisk dræning og fremmer fjernelsen af de ødelagte fedtvævsceller fra kroppen.

Selv i fravær af aktivt tryk på huden giver anordningen tilstrækkelig effektivitet af anti-cellulitemassage, hvis resultater er tydeligt synlige efter 2-3 procedurer.

Ud over manipuleringen til en vakuumvalsemassage omfatter instrumentet:

 • 4 dobbelt sugekopper er designet til effektiv eksponering i problemområder. Virkningen af kopperne er konstrueret på en sådan måde, at det forhindrer huden i at strække sig under påvirkning af vakuum og beskadiger ikke vævet. Massageproceduren giver ikke smerter og efterlader ikke blå mærker. Koperne kan bruges samtidigt, hvilket reducerer tiden på en massage.
 • 4 store gennemsigtige skåle til vakuummassage med en diameter på 40 mm til 10 cm, der er designet til at forbedre muskeltonen, lymfatisk dræning og zoneterapi.
 • 3 små skåle til vakuummassage af ansigtet. De bruges også til korrektion af cicatricial formationer og arbejde på svært tilgængelige steder.

Enheden er nem at bruge, har en optimal placering af tilbehør på rackets gennemsigtige hylder, kan fungere i en konstant og pulserende tilstand. Det bruges til at massere et hvilket som helst område, herunder hovedbunden.

Vakuumvalsemassage b flexy

Effektiv salonprocedure på enheder produceret i Belarus B-Flexy CelluStop. Forskellige modeller af enheden kan have en anden konfiguration. De første modeller har en trykknap kontrol og er udstyret med kun 1 håndtag til at udføre en vakuumrulle massage. Modeller af den gennemsnitlige konfiguration har allerede en berøringsskærm, arbejder i 18-20 programmer, og håndstykket i deres sæt er mere avanceret. Modeller med den maksimale konfiguration med berøringsskærm og baggrundsbelysning, ud over standard håndstykket, har en mini-dyse designet til massage af nakke, fødder, vanskelige steder og akupunktur. Lægemidlet er udstyret med en termografisk analysator af graden af cellulite.

Alt B-Flexy udstyr er stille og effektivt. Med hensyn til vakuumkraft overskrider disse enheder deres modstykker fra forskellige producenter, samtidig med at energiforbruget opretholdes, selvom denne indikator kan justeres i alle enheder.

Dette er i princippet en standardkvalitetsenhed, der kombinerer i sin arbejdsrulle LPG-massage og vakuumeffekt. Blandt de programmer, der er fastsat af producenten er:

 • 35-minutters lipomassage til android og genoid morphotype (i første omgang har de effekt på maven, arme og ryg, i den anden - på lårene, bukser og balder), lipomassage med ensartet fylde, LPG-massage til slap og svækket hud,
 • Den 25-minutters lysben dræningsprocedure, lipomassage til mænd, som hjælper med at stramme underlivet, styrke torsoen osv.

Desværre er en sådan enhed ikke egnet til ansigtsmassage, men nye modeller bruges kun til at øge nålestoffets tone. Derudover skelnes B-Flexy-enhederne af en ret høj pris, som ikke hver salon har råd til. Selv om der er tegn på, at disse enheders popularitet ikke er mindre end de af Starvak-instrumenter.

Vacuum Roller Massage med Vortex 

Det betragtes også som en fremragende erstatning for en dyr og mindre effektiv rullemassage. Den store størrelse og den høje pris på enheden tillader det kun at blive brugt i forhold til skønhedssaloner og klinikker.

Dette er en medium-power-enhed med mulighed for programmering og en manipulat designet til kropsmassage, som er fremstillet af et russisk firma under vejledning af tyske specialister på eget udstyr. Faktisk er dette en tysk kvalitetsenhed, der opfylder kravene til den indenlandske forbruger: vægtreduktion, reduktion af kroppens volumen og bekæmpelse af cellulite.

Vakuumvalsemassage, som giver en vibro-mekanisk-vakuumpåvirkning på kroppen, kan også udføres på enheder fremstillet i Frankrig af Le Skin V6, Dermopulse, Skintonik, den russiske charme-model og andre italienske, kinesiske og japanske enheder. Alle er udstyret med håndtag af forskellig størrelse, hvilket gør det muligt at massere ansigt og krop.

I forskellige apparater kan vakuumvalsemassagen kombineres med RF-løft, infrarød opvarmning af huden, kavitation. Yderligere funktioner bidrager til at gøre proceduren mere effektiv, det er klart, at resultatet i dette tilfælde vil fremkomme hurtigere end i tilfælde af en kombination af bare en rullemassage og vakuumeksponering. Faktum er, at den overfladiske og dybe opvarmning af væv bidrager til aktiveringen af blodcirkulationen, hvilket igen forbedrer deres ernæring og åndedræt, genopretter normal metabolisme.

Enheder, der kombinerer kavitation og vakuumvalsemassage, kan mere intensivt ødelægge fedtceller, hvilket lettes af en ultralyd chokbølge, som kan ødelægge lige solide genstande, såsom nyresten. Sandt er strømmen af denne bølge i massageanordninger sådan, at den bidrager til ødelæggelsen af kun fede partikler. Det er klart, at kavitation kan forbedre opvarmning af væv, og derfor kan du få gode fordele ved færre procedurer fra enheder, der kombinerer alle disse effekter (kavitation, radiobølger og infrarøde effekter, vakuum- og rullemassage).

Det er klart, at omkostningerne ved procedurer for vakuumvalsemassage på forskellige enheder vil være forskellige, men det er mest fordelagtigt at købe en bærbar version af enheden, som selvom den ikke har yderligere funktioner, der forbedrer effekten af en klassisk massage, men det vil være sikrere ud fra et hygiejnisk synspunkt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.