^

Kærlighedsspil

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Kærlighedsspil på sexologernes sprog kaldes første fase af seksuel kontakt - et forspil. Prelude er nødvendig for at sikre, at en mand og en kvinde med forskellige seksuelle temperament kan styre deres seksuelle intensitet og opnå orgasme på samme tid.

Kendetegn ved kvinder i kærlighedsspil

Kærlighedsspil afhænger helt af partnernes fantasi. De kan bruges overalt - i hvert fald på en lysekrone. Seng - den mest almindelige og mest almindelige måde at udføre prædiken på, men ikke den eneste. Feature af kærlighedsspil i det. At et par kan have forskellige temperamenter, og hvis en partner har brug for at antænde deres gør, så skal du omvendt holde din kærlighedskrænkelse tilbage.

I løbet af kærlighedsspil kan et par røre ved erogene zoner, krammer, kys, vibrerende strøg, blide ord, bidende. I kærlighedsspil er en mand af natur mere opfindsomme end en kvinde. Hun er mere af en vært. Biologisk er en kvinde mere hemmelig i manifestationerne af hendes følelser, og det er vigtigt for en mand at tage højde for dette. Men hun er mere følsom og dybere og længere oplever hendes seksuelle følelser.

Hvis en kvinde i et par er mere aktiv end en mand, så er kærtegningerne mere raffinerede og blide end mænd.

De mest sexede kys

I kulturer i forskellige nationer fortolkes kys på forskellige måder. For eksempel har nogle afrikanske folk slet ingen kys, eller betragtes som meget uanstændige. For eksempel, på øen Fiji og i dag, gnistre i stedet for at kysse deres næse og pust. Det er et udtryk for kærlighed. De fleste par, ifølge sexologer, ved ikke, hvordan man kysser. Dette berøver seksuel intimitet af sensationsvarmen. I mellemtiden er de irriterende zoner for en kvinde i større grad lips og tunge af partneren end hans hænder.

Nogle par foretrækker at kysse indersiden af deres læber. Herfra oplever de glæde. En variant af et sådant kys kan være et kys i underlæben, når en mand tager fat på det og rører ved tungen. Det samme kan gøres med overlæben som en mulighed. Nogle gange dækker munden begge læber. Hvis partnerens tunge kun rører ved deres overflade, er et sådant kys det intime at kalde det meget svært.

Det mest intime er det såkaldte franske kys, når partnere kysser halvåbnede mund og flytter deres tunger. Disse kys udmærker sig ved varighed og intensitet. De kan være korte, lange, skarpe, blide, bløde, bidende og så videre. Alt afhænger af parternes ønske. Hvis kysset ikke kan lide, kan det ikke gøre følelserne af begge mere intense, men omvendt kan forårsage afvisning og en reduktion af varmen.

Omfatte

At spændte en partner (partner), et kys er ikke nok. Embrace i sex er lige så vigtigt et element som kysse. De kan være forskellige i varighed og intensitet. Omsmykke kan være lang, stærk, som en rykke, kort, blid. Mange kvinder foretrækker forskellige i intensitet omfavner og kys. For eksempel er omfavnen kort og stærk, og kysset er lang og blid. Hvad og hvem kan lide samleje, kan kun bestemmes i praksis i et eksperiment.

En unik biologisk individualitet og opdragelse kan konflikt, og så skal en kvinde og en mand frigive deres sande essens. Så vil der ikke være seksuel forkølelse og uvidenhed om, hvad man skal gøre med partneren (partner), hvis de viser fuldstændig ligegyldighed over for dine hot handlinger.

Den mest almindelige fejl hos mænd (og undertiden kvinder) er forventningen om, at deres handlinger vil blive fulgt op af et øjeblikkeligt svar, den hotteste reaktion. Faktisk er det ofte ikke tilfældet. Hvis seksuel ophidselse gradvist øges, skal partneren have tålmodighed og takt for ikke at vente på øjeblikkelig reaktion, og fortsæt med at eksperimentere med partneren, indtil hun virkelig føler sig begejstret.

Ægte områder af en kvinde

I klassikeren af det seksuelle spil, efter at have kysset og omfavner, er der en effekt på de erogene zoner. Normalt fra toppen ned: første hoved og nakke, derefter skuldre og huler under armhulerne, så er en af de mest kraftfulde erogene zoner brystkirtlerne. Og endelig, kønsorganer, hofter, fødder.

Den almindelige fejl hos mænd er, at den følsomhed, der ligger hos kvindebrystet, efter deres mening afhænger af dens størrelse. Dette er langt fra tilfældet, da den mest følsomme del af brystet er brystvorten og området nær det, den såkaldte areola. Spænding på brystet kommer hurtigt, når det strækker, prikker, presser, vibrerer og så videre.

De mest følsomme erogene zoner i en kvinde er den lille labia, området omkring dem, klitoris og indgangen til vagina. Korrekt (ikke groft) berøring til klitoris kan forårsage kvinder ikke kun en stærk spænding, men også en orgasme. Klitoris er en af de mest kraftfulde løftestænger til at kontrollere seksuel adfærd hos en partner. Hvis en mand ved det, vil han nemt bringe partneren til orgasmens tilstand.

Nogle mænd tror fejlagtigt, at den mest erogene zone af en kvinde er den indre overflade af vagina, såvel som livmoderhalsen og hvælvene ligger indeni. Men det er ikke sådan - klitoris er uden konkurrence.

trusted-source[1]

Hvordan finder man en klitoris?

Det berømte punkt G, som ifølge samtaler er i kvinden, da og der, sandsynligvis er det på klitoris. Mere præcist er det samme punkt. Men ikke alle mænd ved, hvordan man stimulerer en kvindes klitoris korrekt. Når klitoris er i ro, er det praktisk talt usynligt. Det meste er under kvindens ydre kønsorganer. En lille del af klitoris i form af et tuberkul kan stige i den øvre del af labia. Når en kvinde er begejstret, ses klitoris mere. Han kommer til en tilstand af erektion på samme måde som hanens seksuelle organ, fyldt med blod. Og så øges det.

En mand kan kun opdage en klitoris, hvis han forsigtigt presser på denne bump. I dette kan en kvinde hjælpe ham - hun kender placeringen af hendes seksuelle organer bedre. På trods af at klitoris er meget følsom, er et pres på det ikke nok. For at stimulere en partner skal du anvende en lysmassage - lang eller kort i tide.

Kærlighedsspil og stimulering af klitoris i processen forbereder samarbejdspartneren til samleje. Mens dette kærlighedsspil er i gang. Det er vigtigt ikke at have travlt og ikke give ind til stereotyper. Under en kærlighedsforspil skal en mand ikke danne begivenheder, og en kvinde bør give efter for dette og lade som om, at hun er klar, hvis den ikke er. Resultatet skal være excitering af begge, så prelude sexologerne kalder excitationsfasen.

Hvordan man kan bestemme, om en partner er vækket?

For en mand er spændingen let at bestemme - hans penis vil fortælle om alt, hvilket øger og bliver elastisk. En kvinde kan udvise spænding og orgasme, men naturen kan ikke narre. Hvis partneren forstår tegnene på at vække en kvinde, vil han bemærke følgende:

 • Generel rødme af ansigtshuden eller delvis
 • En kvinde kan brænde kinder, fordybninger på kinderne, øreklubber
 • Pulsen er
 • Stamme muskler i maven
 • En kvinde kan være dækket af "gåsebumper"
 • Stramme og klæbende brystvorter
 • Klitoris er anspændt, og labia er ikke længere komprimeret så tæt som skallet skaller - de er let åbnet
 • De eksterne kønsorganer (små læber) svulmer fra blodets tide
 • Deres følsomhed stiger kraftigt
 • Vaginaen ekspanderer
 • Livmoderen rettes op
 • Fra vagina, kan gennemsigtig slim udskilles - dette er et smøremiddel, der indikerer kvindens beredskab til samleje

Det sidste tegn (fedt) er et problemfrit tegn på, at en kvinde er klar til intimitet med en mand.

Denne fase slutter normalt spændingsfasen, som i gennemsnit varer op til 15 minutter. Nogle gange - længere. Et langt kærlighedsspil er heller ikke godt. Hun kan trætte både en kvinde og en mand, især hvis i løbet af denne tid begge havde tid til at opleve en orgasme.

Hvis partneren ikke er klar ...

Hvis en mand stadig ikke har antændt en kvindes lidenskab i forløbet, kan han bruge den såkaldte multistage metode til stimulering. Han er, at en mand følger nøje en kvindes reaktion på sine kærtegn, men han bringer sig ikke til orgasme. Når kvinden roer sig ned, fortsætter han igen, og så videre i 2-3 runder, indtil kvinden er klar til coitus. Dette er en flerstadig metode.

Hvis man i forbindelse med indvielsen af en partner stadig ikke tilbageholdt sig selv og fik en orgasme, og hun - nej, du kan ikke straks kræve det næste samleje fra ham. Menneskets fysiologi er sådan, at de har brug for tid til at blive spændt igen. Denne pause er op til 20 minutter. Til kvinden følte ikke en følelse af utilfredshed og smerte i æggestokkene på dette tidspunkt, partneren kan bringe hende til orgasme ved at stimulere klitoris.

Her er funktionerne i kærlighedsspil - den første fase af en fuldgod seksuel handling. Efter det kommer den næste fase, koalition eller på lægernes sprog det lyder som et plateau. Om det - i vores næste publikation.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.