^

11 ideer om hvordan man arrangerer en romantisk aften

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Måske er dit forhold ikke så frisk som før, eller du er bare en romantisk person, og i dit liv er der så lidt romantik. At organisere en romantisk aften for dig og din partner er en fantastisk måde at forbedre dine kærlighedsforhold på. Men hvordan gør man det rigtigt? Hvordan får din partners øjne til at brænde, og dit hjerte slår hurtigere? Og din også.

Romantisk aften af "lux" klasse

 1. Hvis du vælger at have en romantisk aften for dig og din partner, skal du først og fremmest sørge for, at ingen forstyrrer dig, uanset om det er forældre, børn, venner osv.
 2. Det er bedre at vælge den sidste arbejdsdag for aftenen. Selvom du er træt efter arbejde, vil tankerne om den kommende weekend give dig styrke. Derudover vil du begge ikke tro at du skal gå på arbejde næste morgen.
 3. Romantisk aften skal være smuk, og dit udseende skal svare til denne situation.
 4. Pas på den romantiske musik, som ville være ideel til denne situation. Denne musik skal elskes af både dig og din partner. For dette ville det ikke være ude af sted at lære om hans smag på forhånd.
 5. Overdrive det ikke med forberedelse. Det kan godt være, at efter alle forberedelserne får du ikke styrken til en romantisk aften.
 6. Glem telefoner og tv. Alt hvad du behøver er din partner.
 1. Kog ikke meget. Din romantiske aften er ikke beregnet til at dræbe sulten. Det er vigtigt at opretholde den overordnede atmosfære af aftenen. Også ikke overeat, fordi hvis du begge vil senere elske, kan fyldte maver blive en alvorlig hindring.
 2. Råd til kvinder: Prøv at se fantastisk ud. Tænk på din kjole, aften make-up, sexet dameundertøj mv.
 3. Romantisk aften er en hvile for jer begge. Du bør skabe en intim atmosfære ved hjælp af at spille lys og skygger: lysstearinlys, duftlamper. Men du kan erstatte dem med lamper, især spektakulære lamper med rødt eller blåt lys.
 4. Du kan erstatte den romantiske aften i rummet ved at opholde sig udendørs. Hvor spændende sammen kan du gå under stjernerne, stoppe ved stranden med en flaske champagne (selvfølgelig, hvis det er muligt) osv. Brug din fantasi ...
 5. Tænk på fortsættelsen af din romantiske aften. Lav kærlighed utroligt ømt, eller tværtimod, vis din ekstraordinære lidenskab (gør alt for at behage partneren, men overdriv det ikke).

Når du har brugt en så lys romantisk tid sammen, kan du pludselig indse, at din kærlighed stadig er stærk, at den ikke har mistet sig i hverdagens forfængelighed. Romantisk aften alene ... En tanke om det i morgen, på hverdage, kan antænde din seksuelle lidenskab - din og din partner.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.