^

Fem måder at holde nye forhold friske

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

For kvinder og mænd er intet mere dejligt end at modtage friske og friske indtryk af den tid, der bruges sammen. Problemet er, at det nye forhold gradvist bliver stabilt, pålideligt, men ... Kedeligt. Men det skal ikke ske! Hvert minut hver dag kan du leve som en følelse af frit fald. Her er fem grundlæggende principper, som kærlighed par kan anvende for at holde det nye forhold friskt og spændende.

Metode nr. 1. Brug det faktum, at du er anderledes

Mænd og kvinder er forskellige, og vil aldrig være ellers. Brug denne ulighed ikke for det. At forværre misforståelsen mellem dig, når den første kærlighedskærlighed passerer. Lad denne ulighed give dig mulighed for at lære af hinanden og beundre hinanden.

For eksempel: hun kan lide at lave mad, men kan ikke lide fodbold. Han elsker fodbold, men kan ikke lide at lave mad. Tag fra hinanden, hvad du ikke ved, hvordan og aldrig gjorde. Det er meget interessant at lære og modtage ny viden. Lad pigen gå til fodbolden, og fyren koker mindst en gang for sin kæreste pizza. Hvis du gør det sammen, vil du opleve mange lyse, sjove, sjove og rørende øjeblikke.

Og mere. For at hjælpe dit forhold til at blive dybere og mere interessant over tid, skal mænd og kvinder forstå og respektere den seksuelle unikhed af hinanden. Du skal forstå, studere og vurdere dine forskelle i hinandenes natur, vaner og udseende i stedet for at bekæmpe dem eller lade dem skade dig. Bliv anderledes!

Metode nr. 2. Opret særlige tilfælde

På trods af din travlhed finder du stadig tid til at gå til en restaurant for blot at kigge på hinanden, nyde en behagelig atmosfære og et smukt måltid, dans. Opret denne særlige lejlighed, klæd dig op, reserver og nyd det faktum, at du både føler dig rolig og forkæler dig selv. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen, planlægge din fremtid, ferie, tur eller dele dine drømme om en karriere.

Nogle gange skal du finde et sikkert sted at tale med hinanden - dette kan være en vigtig del af at opretholde et intimt forhold. Del, hvordan du føler og hvad du synes. Når du kan kommunikere frit og åbent med hinanden, styrker det følelsen af kærlighed og friskhed i relationerne.

Metode nummer 3. Giv hinanden små gaver

Hvor lang tid skal vente til din næste fødselsdag, det nye år, den ottende marts? For at fejre ferien uventet og forudse det, lad hver enkelt lære at skabe specielle øjeblikke hver dag. Derefter vil du være bundet af en fælles følelse, som kan forekomme ude af tid, når som helst.

Dette øjeblik kan være små uventede gaver, e-mail-meddelelser, udflugter, lære sammen noget nyt, nyde sammen en skriftlig eller valgt sang ... Alle disse små overraskelser er skabelsen af et specielt øjeblik.

Metode nr. 4. Gør "Respekt"

"Respekt" kommer fra det latinske ord, hvilket faktisk betyder at se tilbage. Se tilbage til din partner hver gang han gør noget. Praktisk set betyder det, at du skal være opmærksom på alle dine ords ord og quirks, til hans talenter og at værdsætte dem. Når din elskede gør noget, behandle hans handlinger som et lille mirakel.

Fortæl hinanden, hvor godt din partner gør dette eller hvor behageligt det er for dig at få sin lille buket violer eller hvordan du kan lide, at han forberedte kaffe til dig om morgenen. Det opdaterer altid forholdet og skaber en ferie i de øjeblikke, som andre par kalder vane eller rutine.

Tip # 5. Tak partneren oftere

"Tak for at være i mit liv." Hver dag i dit forhold finder du en måde at tale om det til din partner. Taknemmelighed for ham er den bedste modgift til at opretholde de forandringer i forhold, der vil opstå over tid. Intet forbliver det samme, men hvis du deler taknemmelige følelser for hinanden, udvikler dit forhold. Enhver stemning, samtale, gave, tur er en ny mulighed for at sige: "Tak fordi du er i mit liv."

Du kan sige "tak" for blomster, bøger, frokoster, hvile, stearinlys, vin, teater, koncerter, danser, sejlsport, massage og bare at lytte, men glem ikke at udtrykke din taknemmelighed hver dag.

Det er nemt at holde nye relationer friske og sexede - værdsætter bare hinanden og de enkle øjeblikke, der gør vores liv lykkeligt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.