^

Hvad hvis jeg blev forelsket?

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Meget ofte kan fyre ikke svare deres egne spørgsmål om, hvad de skal gøre, hvis de bliver forelskede? Kærlighed dækker med hovedet og det ser ud til, at du ikke kan leve uden denne pige, at denne kærlighed vil brænde dig og dræbe dig, og at den vil være uendelig. For at forstå, hvordan man opfører sig yderligere, skal man vide, hvad der er kærlighed. Og så vil mulighederne for et svar - hvordan man opfører sig med en pige - komme alene.

Kærlighed er ...

Fra engelsk er ordet "kærlighed" oversat som limerence - dette er en stærk følelse eller et kompleks, som psykologer anser positive. Formålet med denne følelse er en anden person (dyr, objekt). OBS: Psykologer siger, at forelskelse forårsager en indsnævring af bevidstheden, hvorfor evalueringen af det elskede objekt er væsentligt forvrænget. Dette er en psykologisk funktion, som med kærlighed skal tages i betragtning.

På grund af denne forvrængede vurdering af virkeligheden er der mange skuffelser. Du gav pigen nogle kvaliteter, og det viste sig at hun var helt anderledes. Og når tiden går, og du ser på genstanden for din kærlighed med ædru øjne, tænker ofte tanken: "Og hvad fandt jeg i det?"

Men det bliver senere. I mellemtiden ser en person ikke nogen ulempe i målet om at blive forelsket, men gigantiske dimensioner opnår simpelthen værdighed.

Hvad er forskellen mellem kærlighed og andre følelser?

Tilstanden, når en person bliver forelsket, adskiller seg fra seksuel kærlighed eller forfærdelse med, at køn ikke er det vigtigste i denne sag. Længe forelsket i en person - hans gang, vaner, stemme og så videre. Men i modsætning til kærlighed er kærlighed mere intens og stormfuld, men mindre langvarig. Det kan passere i en uge, og måske - i seks måneder - afhænger naturen og vedholdenheden hos den, der blev forelsket, og også om denne kærlighed er gensidig eller ej.

Når en person bliver forelsket, oplever han meget mere og mere, end da han blev forelsket. Denne betingelse forskere karakteriserer som den endelige, men de nøjagtige grænser af kærlighed er individuelle, de er vanskelige at definere selv af fagfolk. Ifølge de strengeste skøn kan forelskelsen vare op til to år. Men uanset hvor glad du er i en forelsket tilstand eller tværtimod, uanset hvor meget du lider, ved: I kærlighed er der endnu en vigtig egenskab: endelig. Før eller senere slutter det, enten i en fast og stærk kærlighed eller i ligegyldighed eller skuffelse.

Og selvfølgelig, hvis du blev forelsket, kan denne tilstand være

  • gensidig
  • dum

Hvilke sociale psykologer siger om dem, der bliver forelskede?

Hvis du bliver forelsket, er det første, en person gør, at være tættere på genstanden for hans lidenskab. Enten klemmer, skjuler sig væk fra dette objekt, men dette annullerer ikke hans ønske om at være tættere. Disse to funktioner noteres, når sociale psykologer er forelskede.

Hvis du bliver forelsket, bestemmes den også af fysiske symptomer: En tilstand af angst eller angst, eller årsagsløs glæde eller en dråbe følelser fra uhæmmet lykke til håbløs tristhed. Uberettiget kærlighed er normalt karakteriseret ved et sådant symptom som angst.

Når du spørger dig selv "Hvad skal man gøre, hvis man bliver forelsket", bemærk at tilstanden at være forelsket ikke afhænger af, om det er gensidigt eller ej. Hvis kærlighed ikke er gensidig, passerer den hurtigt i 90%. Men hvis kærlighedsobjektet svarer lidenskaben for lidt, kan kærlighed vare meget længere.

Så hvad hvis du blev forelsket?

Først spørg barnet om det. Børn kan udtrykke sådanne tanker, som på trods af al deres enkelhed er meget nyttige for os, voksne. Varianter af svar:

  • Det er nødvendigt ikke at være bange, men at gå for at få bekendtskab. (Marts, 5 år)
  • At sige det personligt til en person. Du kan ikke holde alt i dig selv. (Frosya, 11 år gammel)
  • Nå, hvis du er voksen, kan du kysse ... (hvisker) det er pinligt at sige på læberne. (Rebecca, 5 år gammel)
  • Gifte sig og få venner. (Mark, 6 år gammel)
  • Find måder at forhindre dette på. (Petya, 9 år gammel)

Alvorligt, når du er forelsket, skal du tage højde for alle de oplysninger du læser ovenfor og bestemme: vil du kontakte dit kærlighedsobjekt? Hvis ja, tag det, tag det ud, find ud af det. Og vær glad eller tværtimod lider i stilhed. Måske vil din kærlighed ikke passere så hurtigt og umærkeligt som det begyndte.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.