^

Monodiets

Mono-kost er en fantastisk og meget enkel måde at tabe på meget kort tid. Dette er en mulighed for at tabe sig ved hjælp af et enkelt produkt. For eksempel bruger kun boghvede i kosten kun kefir eller bare æbler. Men ved du hvad der kunne være forkert for dig mono-diæt?

Hvilke produkter kan jeg vælge imellem, og hvilken skal jeg vælge? Hvordan skal du forberede de retter, du bruger til mono-kost? Hvilke slags fornemmelser venter på dig i løbet af processen med at tabe sig og i hvor lang tid vil resultatet blive løst? For disse og andre spørgsmål, læs svarene i vores afsnit "Monodiettes"

Diæt Maggi: anmeldelser og resultater

Skaberne af Maggi-diæten sørgede for, at den var afbalanceret, og at slippe af med ekstra kilo skete naturligt.

Æble diætopskrifter

Salater, juice, syltede frugter, kompotter fra friske og tørrede æbler til vægttab er nyttige ikke kun i diætperioden, men også i den daglige kost.

Æblediæt: salater til vægttab

Populære salater med lavt kalorieindhold bruges ofte i kostmetoder. Fordelene ved disse frugt- og grøntsagsretter er mange.

Æblediæt: drikkevarer til vægttab

Juice, smoothies, kompot, cocktail, kvass, limonade, uzvar, te - du kan lave en drink af æbler til enhver smag, til daglig og diæt.

æblediæt til vægttab

Æblernes egenskaber til vægttab blev opdaget meget senere, og i vores tid, hvor overvægt er blevet et globalt problem, bliver æblemetoder aktivt introduceret for at hjælpe med at reducere kropsvægten.

Drikkediæt i 7 dage

Som de fleste metoder bruges diæten til at korrigere vægten. De vigtigste indikationer for udnævnelsen er overskydende kropsvægt.

Æblediæt: en detaljeret menu til hver dag, opskrifter

Til vægttabsmetoder som æblediæten bør du forberede dig ikke kun fysisk, men også psykologisk.

Æblediæt: sorter

Der er to varianter af æbleteknikker: en almindelig fastedag og en streng æblediæt. Hvis den første tillader æbler i ubegrænsede mængder, så begrænser den anden serveringen til 1,5 kg

Æblediæt: essens, fordele, resultater

Æblediæten er populær på grund af dens effektivitet og et stort antal versioner, hvorfra alle kan vælge den mest bekvemme for sig selv.

Maggi diætmenu i 1, 2, 3 og 4 uger

På grund af overvægten af æg kaldes Maggi-diætens menu for ægdiæten, selvom den også omfatter andre proteinholdige fødevarer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.