^

Doktorens kost

Kostlæger er videnskabeligt designet og støttet af kostpraksis. De er repræsenteret af læger, der havde en enestående mulighed for at teste effekten af disse kostvaner på deres patienter, og de var taknemmelige for dem.

Læger kost er en sund kost for dig. Vi præsenterer for dig opskrifterne for de mest effektive kostvaner til vægttab, taler om deres fordele og ulemper, forklarer essensen af et rimeligt vægttab og behandling i afsnittet "Doctor Diet"

Metabolisk diæt: Detaljerede scenebeskrivelser

Ernæringseksperter udviklet et system med magt, der virker på hormonal person, så under dens indflydelse nedsætter niveauer af insulin og østrogen, som i vid udstrækning afhænger af ophobning af subkutant fedt, og mere syntetiserede andre hormoner: testosteron, væksthormon, adrenalin, der er ansvarlig for at brænde det.

Kost af Dr. Alexei Kovalkov: menu for ugen

Vægproblemet bekymrer mange mennesker. Menneskets essens er sådan, at det ikke er let for ham at opgive det, der bringer glæde og glæde, men det viser sig at være overflødigt kilo, en overtrædelse af metabolisme, en forringelse af helbredstilstanden.

Opskrifter til ducane diæt

Alternativ proteiner med grøntsager, ifølge Dukan kost, kan virke kedeligt og ensformigt.

Kost til pleje mødre til vægttab

Hvis en gravid kvinde ikke går i vægt, er det for det første ikke fysiologisk, og for det andet indikerer det en skjult patologi i en fremtidig moder.

Kost til en ammende mor

Parametrene for udvælgelsen af produkter er ganske enkle: Du skal nøje overvåge tilstanden af babyens hud hver dag, overvåge konsekvensen af afføringen og processen med gasning.

Hypoallergen diæt til pleje mødre

Det skal bemærkes, at problemet med den nyfødte allergi ikke er direkte relateret til det faktum, at der er en ammende mor, snarere med hvor godt moderorganismen opfatter mad og fordøjer det.

En afbalanceret kost til en ammende moder

Ernæringseksperter anbefaler følgende daglige kombination af produkter, som giver den nødvendige kalorieindhold og samtidig ikke overbelaster mave-tarmkanalen

Måltider til MONTINYAK: Fordele og ulemper

Den berømte forfatter af bogen, en franskmand af nationalitet og en ernæringsekspert ved erhverv, udgav sin første bog i 1987. Hans navn er Michel Montignac.

Kost ATKINSA: Fordele og ulemper

I USA i 1972 blev Atkins diæt først offentliggjort. Om det - mere.

Diet Malysheva: slankende regler

Diet Malysheva forårsagede et godt svar blandt slankningen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.