^

Forberedelse til graviditet

Graviditet efter appendicitis

Appendektomi er en temmelig almindelig og mest almindelig operation i nødoperationer. Patienterne kommer dog ikke altid til driftstabellen til tiden.

Test for ægløsning: typer, evaluering af resultater

Det giver dig mulighed for klart at bestemme tidspunktet for ægløsning, og det er på dette tidspunkt at udføre samleje, hvilket vil øge chancerne for opfattelse betydeligt. Med denne metode kan du hurtigt opnå de ønskede resultater.

Ægløsningstest: Handlingsprincip, følsomhed

Ægløsning anses for hovedstadiet under menstruation, hvor den maksimale sandsynlighed for befrugtning er manifesteret. Datoen for ægløsning er vigtig ud fra familieplanlægning, fordi et par, der forsøger at få et barn, bør vide klart, hvor lang tid dette fænomen forekommer

E-vitamin ved planlægning af graviditet for kvinder og mænd: normen, hvordan man drikker, indtagssystemet

Selv i 20'erne i det sidste århundrede viste undersøgelser, der blev udført på rotter, at udelukkelse af visse fødevarer fra kosten førte til infertilitet. Tilsætning af salatblade og hvedekimolie til mad restaurerede den reproduktive funktion.

Vitaminer til graviditetsplanlægning for kvinder: Liste og navne

Hvis graviditeten er planlagt på forhånd og ikke ved et uheld, er det helt klart, at vi taler om ansvarlige mennesker, der vil træffe alle foranstaltninger for at sikre, at deres barn er født sunde, og graviditeten var vellykket.

Ægfrysning

Mange verdenseksperter mener, at forglasning gør det muligt at opnå lovende og positive resultater.

Forsikring af graviditet og fødsel

Hidtil er antallet af forventede mødre, der har indgået graviditets- og leveringsforsikringskontrakter, stigende.

Graviditetstest med sodavand

Taler om princippet om virkningen af denne metode er det nødvendigt først at forstå de kemiske og fysiske egenskaber af urin. Normalt har urin en relativ tæthed højere end vand og har en lidt sur reaktion.

Frautest for graviditet

Graviditetstest er meget populær, da de giver dig mulighed for at bestemme de indlysende årsager til forsinkelsen fra dets første dage. Overvej en af de mest tilgængelige og nøjagtige tests - frautest.

Elektronisk graviditetstest

Elektronisk graviditetstest gør det muligt at etablere den kendsgerning, at dens forekomst (eller ikke indtræffer) nemt, hurtigt og, vigtigst af alt, stort set tage fejl af: producenterne af sådanne tests forsikre, at niveauet af nøjagtighed er ikke mindre end 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.