^

Hvad er en graviditet, er kendt af alle ... Ifølge de fleste definitioner, en "særlig betingelse", som i medicin graviditet er defineret som den fysiologiske tilstand af kvinder i den periode af udviklingen i hendes krop af det befrugtede æg i foster. Bemærk at denne tilstand er fysiologisk, det vil sige naturlig - forbundet med opfyldelsen af den vigtigste funktion af enhver levende organisme - reproduktionsfunktionens funktioner.

Så hvad er graviditet? En særlig betingelse for kvindens organisme eller først og fremmest den fysiologiske proces med udviklingen af en ny organisme?

Det er klart, at det er værd at lære mere om, hvordan man gør denne statslige proces passende til hovedmålet - fødslen af et sundt barn.

Populære artikler i dette afsnit

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.