^

Intime problemer og lidelser

Seksualitet spiller en central rolle i en persons liv og verdenssyn. Som en kilde til fortsættelsen af slægten er seksualitet naturligvis den vigtigste funktion af den menneskelige psyke. For hver enkelt seksuel identitet et grundlæggende element i identitet, er det afspejlet i det somatiske forfatning, kilden til vores udvikling, har en indvirkning på følelsesliv, opfyldelsen af sociale roller og endda økonomisk eksistens. Vores seksuelle funktion eller mangler kan have en dybtgående indvirkning på mentalt velvære, personlige forbindelser og relationer. Manglende evne til at manifestere seksuel aktivitet i form af seksuelle normer accepteret for hans køn kan føre til alvorlige følelser og mentale traumer.

Efebofili

Ephebophili er en psykisk lidelse, en slags pædofili. Udtrykt i seksuel attraktion af en voksen mand eller kvinde til unge børn. 

Frigiditet

Overvej typerne af denne lidelse, dens årsager, metoder til diagnose, behandling og forebyggelse.

Anorgasmi

Denne lidelse påvirker størstedelen af den kvindelige befolkning. For mænd er dette meget sjældent for dem.

Hurtig ejakulation

Dette er en sygdom, der rammer mange mænd. Lad os overveje hovedårsagerne til tidlig sædafgang, behandlingsmetoder og metoder til forebyggelse.

Behandling af frigiditet

Lad os se på de mest populære og effektive måder at behandle frigiditet med alternative lægemidler, medicin og andre metoder.

Frygt for sex

Frygt for køn (genofobi eller koitofobi) er en fuldstændig uafhængig tilstand, og det er følgelig smertefuldt for en person, selv om det er forståeligt ud fra psykologi og medicin.

Seksuelle lidelser hos kvinder

Mange kvinder indleder eller accepterer at have samleje, fordi de vil have følelsesmæssig nærhed eller ønsker at forbedre deres sundhed, bekræfte deres tiltrækningskraft eller tilfredsstille deres partner.

10 hindringer for kvindelig orgasme

Hvis kvinder i løbet af sex ikke når orgasme, beskylder de som regel lovende af det. Men orgasme kan "gå væk" af andre grunde.

Processen med seksuel ophidselse og dens overtrædelse

Moderne sexologi (videnskaben om seksuelt liv) fremhæver især sådanne presserende problemer: Karakteristika for mandlig og kvindelig seksualitet i aspekter og psykofysiologi

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.