^

Hvorfor opstår seksuel uforenelighed?

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Seksuel uforenelighed er den næststørste årsag til nedbrydning. For det første - fuld følelsesmæssig uforenelighed. Hvorfor er der seksuel misforståelse og hvad skal man gøre ved det?

Hvad er seksuel uforenelighed?

Videnskabsmænd argumenterer stadig for, om der faktisk er seksuel uforenelighed eller simpelthen et resultat af analfabetisme på en seksuel og følelsesmæssig måde. Lægernes ægte seksuelle uforenelighed overvejer åbenlyse afvigelser fra normen, for eksempel impotens eller frigiditet, som kun kan forekomme i 2% af tilfældene.

Eksperter inden for sexologi mener, at biologisk inkompatibilitet i sin rene form er ekstremt sjælden mellem parret. I 80% af tilfældene er dens årsag konfronteret, og det kan (ikke sige, hvilket er let), men elimineres. Det er nok bare at blive mere oplyst inden for seksuelle forhold. Der er mange måder: speciallitteratur, kommunikation med en læge-sexterapeut, internetkilder.

Årsager til biologisk uforenelighed

Ifølge parret kan det være:

  • Forskellige temperament
  • Forskellig dagtilstand
  • Forskellige koncepter af sex
  • Forskellige biorhythms

Disse grunde er i de fleste tilfælde ikke under jorden, ifølge mange sexologer. Fra begyndelsen kunne disse konflikter bringes til intet, hvis en mand og kvinde vidste mere om sig selv på en seksuel måde (for ikke at nævne partnerne). Men i praksis sker det ofte, at den opdagede biologiske inkompatibilitet opblæses til utrolige proportioner, og så er det nødvendigt at rette op på de forhold, der er opvarmet på grund af fornærmelser, fornærmelser og gensidig mistillid. Undersøgelsen bliver en større hindring i forholdet end årsagen.

Derfor jo hurtigere et par modtager en sexologs høring, jo hurtigere kan de etablere deres forhold - både seksuelt og psykologisk. Parret skal komme til receptionen sammen, individuelle konsultationer er også mulige. Den bedste hjælp til en sexolog er med kombinerede teknikker, når individuelle sessioner veksler sammen med parrede.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10]

Når samleje bringer glæde

Seksuelt instinkt er en af de stærkeste i naturen. Men kun en mand tilbringer samleje, ikke kun på grund af familiens fortsættelse, men på grund af fornøjelsen. Lav seksuel kultur kan være en hindring for at få glæde i samleje. For eksempel kan et par (eller et par) tro, at nydelse i sex kan få ham og uden følelser for partneren. Men det er langt fra sagen. Hvis der ikke er nogen følelse, bliver samleje til coitus (copulation). En sådan handling med rent biologisk indhold er langt mindre tilbøjelige til at være vellykket end nærhed, hvor begge oplever gensidighed.

Men er det nok for et fuldgodt samleje kun kærlighed (sympati for hinanden)? Selvfølgelig ikke. Parret skal have mindst et minimum af viden om seksuelle forhold.

Seksualitet af en mand

En mand har normalt et stærkere seksuelt temperament end en kvinde. Så det er naturligt - det er hurtigere spændt og mere aktivt i intima. Initiativet for seksuelle relationer kommer som regel fra en mand (biologisk retfærdiger han sin rolle som mand).

Hvis en mand kun følger sine instinkter, men er analfabeter på en seksuel måde, kan normale forhold mislykkes. Hvis en mand kun tager initiativet, stærkt krævende sex, er hurtigt spændt og ikke ved, hvordan man styrer hans erektion, har han brug for enten en erfaren patientpartner eller en erfaren sexolog, som vil rette op på sin seksuelle adfærd.

Aggressiv seksuel handling, hvor en mand kun tager hensyn til sine følelser og ikke tager hensyn til partnerens følelser, kræver både stor fysisk og følelsesmæssig stress. I denne kærlighed er spillet næsten fraværende, den seksuelle handling er hurtig og aggressiv, og orgasmiske fornemmelser kan kun forekomme hos mænd, men de varer for længe. Når den fulde samleje forspil kan vare fra 10 til 15 minutter, så kommer selv coitus (parring), orgasmisk fase både kan vare længere og er langsom tilbagegang nydelse, sjov strakt i tid.

Interessekonflikt i tilfælde af ukorrekt samleje

Med aggressivt samleje uden et kvindes ønske kan hun ikke opleve orgasme generelt. Under selve handlingen kan en kvinde forblive kold og ligeglad, i slutningen uden at have oplevet nogen fornøjelse. Og så kan der være en interessekonflikt: En mand, der er ondskabsfuldt seksuelt, forstår ikke, hvad der foregår, fordi han forsøgte så hårdt. Han har mistanker om sin partner, han gør krav på hendes koldhed og tænker på, at hun nyder sig med en anden. Erfarne sexologer hjælper med at løse dette problem, du har kun brug for begge ønsker.

Med korrekt gennemført samleje skal en mand lære at styre sine følelser og biologiske instinkter. Det er ønskeligt, at hans orgasme i tide faldt sammen med partnerens orgasme. Det vil sige, at en mand skal lære at begrænse sin spænding, være i stand til at stimulere en partner, gør det sådan, at ved slutningen af den seksuelle handling har spændingen af begge nået samme intensitet. Så er der ingen tvivl om seksuel uforenelighed.

trusted-source[11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.