^

Sundhed

Endoskopi (endoskopi)

Sigmoskopi

Sigmoidoskopi, sigmoidoskopi eller rektosigmoskopi er en instrumentel metode til undersøgelse af slutdelen af hoveddelen af tyktarmen, sigmoid tyktarmen (colon sigmoideum), som passerer direkte ind i endetarmen.

Faryngoskopi

Standardproceduren til undersøgelse af svælget - faryngoskopi - udføres af en otolaryngolog for at bestemme dens tilstand og diagnosticere sygdomme.

Operation af laparoskopi af æggelederne

Rør i livmoderen er et vigtigt element i det kvindelige reproduktive system, uden hvilket en fødedygtig funktion ville være umulig.

Gastroskopi i maven uden at synke sonden

Mange patienter med fordøjelsesproblemer har ikke travlt med at konsultere en læge kun på grund af "forventning" af ubehag fra en sådan diagnostisk metode som gastroskopi.

Gastroskopi i maven: Fornemmelser, der viser resultater

Ved gastroskopi menes en procedure, hvor skallerne og hulrummet i spiserøret og maven undersøges. Duodenumets område er også berørt. I nogle tilfælde giver gastroskopi dig mulighed for at visualisere billedet og vise det på skærmen.

Gastroskopi: hvad enten farlig, skadelig, alternativ

Gastroskopi er en almindelig diagnostisk procedure, der anvendes i gastroenterologi til at diagnosticere sygdomme i den øvre fordøjelseskanalen.

Hvad kan og kan ikke gøres før en gastroskopi?

Gastroskopi er ordineret i tilfælde, hvor patienten føler ubehag i maven. Klager kan være smerte, opkastning, kvalme, ubehag i den epigastriske region, oppustethed, flatulens.

Gastroskopi i maven og koloskopi under anæstesi

Gastroskopi er en af metoderne til forskning af organerne i mave-tarmkanalen, der består i endoskopisk undersøgelse af mave, spiserør eller tolvfingertarm.

Forberedelse til mavemagroskopi: Hvad kan og kan ikke spises, kost

Gastroskopi er en af sorterne af endoskopisk forskning, hvor maveslimhinden og tarmene studeres ved hjælp af specialudstyr. Hovedinstrumentet til gastroskopi er fibrogastroskopen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.