^

Sundhed

Sygdomme i mave-tarmkanalen (gastroenterologi)

Revner i hjørnerne af læberne

Når der opstår revner i hjørnerne af læberne, husker vi immunitet. Et sådant problem er nemlig tæt forbundet med vores immunsystems tilstand, og det opstår oftere om foråret, når forsvaret svækkes og kroppens vitaminreserver er opbrugt. 

Hvad kan og kan ikke gøres med pancreatitis?

Ud over udnævnelsen af en diæt får alle patienter med en kronisk form for betændelse i bugspytkirtlen passende anbefalinger vedrørende livsstilen generelt.

Aholia

En tilstand, hvor galden ikke produceres eller overføres til tyndtarmen, defineres som acholia. I ICD-10 er denne overtrædelse klassificeret som en sygdom i galdeblæren - med koden K82.8. 

Tenesmus: hvad er det?

Tenesmus - dette koncept kan oversættes fra græsk som "ineffektiv trang." Dette symptom kan eller måske ikke ledsages af en smertefuld reaktion.

Leukoplakia i spiserøret

Hvis det epiteliale lag af slimhinden i den øvre fordøjelseskanal begynder at blive keratiniseret intenst, så taler de om udviklingen af esophageal leukoplakia. I den indledende fase af sygdommen dannes en tæt plak, som egner sig til fjernelse og praktisk taget ikke ledsages af tegn på en inflammatorisk proces. 

Glidende brok i spiserøret

Med en diafragmatisk brok eller hiatal brok kan diagnosen formuleres som en glidende brok i spiserøret. Det er klart, at et forenklet navn, der er beskrivende, er mere forståeligt for patienterne.

Behandling af kvalme i gastrit: piller, alternative midler, urter

Fra kvalme til gastritis hjælper enhver antiinflammatorisk medicin, alle anti-emetiske lægemidler, godt. Du kan prøve hilak, hilak-form, ranititdin, maalox, phosphalugel, smect.

Mavesmerter

Under overfladen indebærer gastritis en akut inflammatorisk proces i det øvre slimlag i maven. Ofte i denne proces er involveret og submucosa, placeret direkte under slimhinden. 

Halsbrand med gastritis

Mange mennesker er bekendt med den ubehagelige følelse af irritation, der brænder langs spiserøret. Det handler om halsbrand. Problemet kan opstå, når man spiser krydret eller stegt mad, fastfood, efter overspisning, og selv efter overdreven fysisk aktivitet. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.