^

Sundhed

Sygdomme i immunsystemet (immunologi)

Akklimatisering: Hvad skal man gøre og hvordan man undgår?

Forskere har bevist at bevæge sig i en rækkevidde på ti grader i breddegrad eller længdegrad, får folk alle tegn på akklimatisering.

Attributter til akklimatisering: Hvad skal man være opmærksom på?

Nogle mennesker, især børn, udviser meget akut tilpasning til nye forhold. Et af symptomerne på denne tilstand er forhøjet kropstemperatur.

Symptomer på agranulocytose

Med agranulocytose er en karakteristisk manifestation dannelsen af sår og med høj hastighed. Nekrotiserende væv strækker sig ikke kun til berørte områder, men også til tilstødende overflader.

Hyperplasi af lymfeknuder

Lymfeknude hyperplasi (en stigning i den forstand, deres størrelser) er en reaktion på infektion med sygdomme, såsom forårsaget af stafylokokker eller streptokokker lymfadenitis, røde hunde, skoldkopper, smitsom leverbetændelse.

Hvordan man øger immuniteten?

Hvordan man øger immuniteten? Hvordan forebygger man farlige sygdomme? Hvad kan hjælpe med at styrke kroppen? Denne artikel hjælper med at forstå disse og andre problemer.

Inflammation af lymfeknuder under armen

Inflammation af lymfeknuder under armhulen opstår sædvanligvis på baggrund af en infektion i kroppen. Normalt vender lymfeknuderne tilbage til normal efter et stykke tid, når infektionskilden fjernes.

Lymfadenitis hos børn

Lymfadenitis hos børn er en sygdom, der udtrykkes i lymfeknudernes betændelse. Lymfeknuder er en del af immunsystemet, de er en af de første til at reagere på inflammatoriske processer i kroppen, mens de stiger i størrelse.

Hævede lymfeknuder i nakken

En forstørret lymfeknude i nakken er en af konsekvenserne af en forkølelse eller en akut virusinfektion, som påvirker luftvejene. På grund af dette bliver lymfeknuderne i nakken betændt og stiger i størrelse. Lad os se på årsagerne til lymfeknudeforlængelse i nakken og metoder til deres behandling.

Antioxidant system i kroppen

Antioxidant omfatter antioxidanter, der inhiberer autooxidation ved et indledende trin af lipidperoxidation (tocopherol, polyphenoler) eller aktive oxygenarter (superoxiddismutase - SOD) i membranerne.

Primær immundefekt

Primær immundefekt - medfødte lidelser i immunitetssystemet forbundet med genetiske defekter af en eller flere komponenter i immunitetssystemet, nemlig cellulær og humoral immunitet, fagocytose, komplementsystem.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.