^

Sundhed

Serologiske test

Mycoplasma lungebetændelse test

Til dato er der ingen kliniske, epidemiologiske eller laboratorie symptomer, der muliggør tidlig påvisning af Mycoplasma pneumoniae lungeskader.

Ekspres test for hepatitis

Viral hepatitis er en smitsom sygdom, hvor den inflammatoriske proces forårsaget af infektiøse midler spredes til leveren væv.

Rapid HIV test: nøjagtighed, instruktion

En hurtig (spot) eller hurtig HIV-test kan udføres uden for specialiserede laboratorier, kræver ikke noget udstyr og resulterer i maksimalt 30 minutter.

Blodtest for Epstein-Barr-virus til antistoffer og PCR: hvordan man tager det, normen

Ved herpes er vi vant til at forstå uæstetiske smertefulde blærer på ansigtet i læberne, som efterfølgende danner brune skorster.

Analyse for skjulte infektioner: En liste over, hvad de giver

I det moderne liv må du oftere beskæftige sig med forskellige sygdomme. Særlig betydning i medicin har erhvervet problemer med bekæmpelsen af smitsomme sygdomme.

Hvilke tests skal tages efter en kryds bid?

Risikoen for at overføre smitsomme sygdomme, der overføres af insekter, er ret høj, selvom tæsken blev fjernet på kortest tid og ikke kunne trænge dybt ind.

Candidiasis: antistoffer mod Candida albicans i blodet

Diagnose af overfladisk candidiasis er baseret på påvisning af svampeelementer i et farvet smear. Med viscerale former for candidamycose er serologiske undersøgelser af stor diagnostisk betydning.

Aspergillose-test: antistoffer mod det forårsagende middel til aspergillose i blodet

Mere følsom serologisk diagnose af aspergillose er påvisning af antigener (galactomann) aspergillus i blodet. Brug latex test og ELISA metode (mere følsom). Sensibiliteten af ELISA til galactomann er 50-60%, med gentagen undersøgelse når den 90%, specificiteten er 90-100%.

Analyse for opisthorchiasis: antistoffer mod opisthorchiasis forårsagende middel i blodet

Sensibiliteten af ELISA-metoden til diagnosticering af opisthorchiasis i den akutte fase er tæt på 100%, i sygdommens kroniske fase - til 70% afhænger af intensiteten af invasionen. IgM antistoffer optræder i blodet 1 uge efter infektion, når de maksimale værdier efter 1,5-2 uger, og efter 6-8 uger begynder deres titer at falde hurtigt.

Trikinosetest: antistoffer mod Trichinella spiralis i blodet

Til tidlig serologisk diagnose af trichinose anvendes definitionen af IgG-antistoffer ved anvendelse af ELISA-metoden. ELISA'ens følsomhed er 90-100%, specificiteten er 70-80%. Specifikke antistoffer forekommer i blodet af inficerede Trichinella larver og deres koncentration i musklerne i løbet af migrationsperioden.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.