^

Sundhed

Analyser for hormoner

HCG under tidlig graviditet

HCG transkript giver mulighed for at definere dette begreb som menneskeligt chorionisk gonadotrop hormon. Dette er et af de hormoner, der er en indikator for endokrin funktion hos kvinder uden for graviditeten og under graviditeten.

Blodtest for skjoldbruskkirtlen hormoner: hvordan man korrekt forbereder

Den nederste linie er, at selv de mindste glitches af funktionaliteten af skjoldbruskkirtlen kan føre til alvorlige problemer. En blodprøve vil optimalt supplere de oplysninger, der opnås ved ultralyd, hvilket vil gøre det muligt for lægen at ordinere mere effektiv behandling.

Endorphiner er hormoner af glæde og glæde

Hvad kan være mere behageligt end at se på et smilende barn eller lykkelige forældre. Kigger på deres oprigtige følelser, der udtrykker kærlighed, glæde, håb og ufrivilligt, begynder du at smile og føle indersiden af en behagelig varme.

Antimiller's hormon

Antimulylerov et hormon er et specielt stof, der deltager i regulering af en reproduktiv funktion hos personen. Hormonet er til stede i kroppen hos både mænd og kvinder.

Erythropoietin i blodet

Erythropoietin er et renal hormon, der kontrollerer erythropoiesis. Aktiv erythropoietin er et glycoprotein med en molekylvægt på 51 000. Ca. 90% af erythropoietin syntetiseres i celler og glomerulære kapillærer til at producere 10% af levercellerne.

Histamin i blodet

Histamin findes hovedsageligt i basofile leukocytter og mastceller. I mindre mængder findes den i lever, nyrer, tarmceller. I menneskekroppen dannes histamin under decarboxyleringen af histidin.

5-hydroxyindoleddikesyre i urinen

5-hydroxyindoleacetic (5-gidroksiindoliluksusnaya) syre - slutprodukt serotonin metabolisme. Bestemmelse af dens koncentration i urinen er mere nyttigt end studiet af niveauet af serotonin i blodet til diagnose af carcinoide tumorer.

Serotonin i serum

Serotonin (oxytryptamin) er en biogen amin, som hovedsageligt er indeholdt i blodplader. Kroppen cirkulerer konstant op til 10 mg serotonin. Fra 80 til 95% af den totale mængde serotonin i kroppen syntetiseres og opbevares i enterokromaffin-celler i mave-tarmkanalen. Serotonin er dannet ud fra tryptophan som et resultat af dekarboxylering.

Pepsinogen I i blodet

Pepsinogen I - forløberen af pepsin, fremstilles hovedsageligt af hovedkernerne i kirtlen i mavens krop. En lille del af pepsinogen jeg kommer ind i blodet, hvor koncentrationen er 6 gange højere end for pepsinogen II. Normalt findes pepsinogen I i urinen.

Gastrin 17 i serum

Gastrin 17 (G-17) produceres næsten udelukkende af antrum G-celler i maveslimhinden, består af 17 aminosyrer og er et modent hormon. Frigivelsen af gastrin 17 forøges under påvirkning af vagusnerven, og også på grund af mekanisk og kemisk stimulering af den antrale del af maven.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.