^

Grundlæggende om sund kost

Blodtryksprodukter

Det vil ikke være muligt helt at erstatte medicin med produkter, der sænker blodtrykket, men du kan bruge deres egenskaber såsom evnen til at udvide blodkarrene

Kryds med pancreatitis

Kornretter vises i kosten for en patient med pancreatitis blandt de første: fra den anden eller tredje dag efter fjernelse af et akut angreb.

Fisk og skaldyr til bugspytkirtelbetændelse

Hvis vi taler om fisk og skaldyr med pancreatitis, kan du ikke sige med et ord. Havets delikatesser er forskellige, ligesom måden de forarbejdes og spises på. Hvad der er muligt, og hvad der ikke er, afhænger hovedsageligt af dette.

Mel med pancreatitis

Mel med pancreatitis er inkluderet i listerne over både tilladte og forbudte retter. Listen over tilladte inkluderer hvidt, tørret brød eller gårsdagens bagning, kiks, magre småkager. Du kan ikke bruge friskbagt rugbrød af nogen art, rig, puff, fed konfekture, pandekager, cheesecakes.

Produkter til pancreatitis: hvad kan og hvad kan ikke?

Betændelse i bugspytkirtlen eller pancreatitis er en sygdom ledsaget af periodiske eksacerbationer, der fremkalder upassende ernæring til en sådan diagnose. Dette organs funktion er at producere enzymer, der er nødvendige for forarbejdning af fødevarer i tolvfingertarmen.

Æbler til type 1 og type 2 diabetes

Raske mennesker er aldrig i tvivl om, hvorvidt de skal spise æbler eller ej. Velkendt fra barndommen vokser frugter i enhver have, sælges på alle markeder, derfor betragtes de som noget velkendt og indlysende - som luft, sollys eller regn.

Rødbeder til gastritis

Paradoksalt nok kan det samme produkt være både gavnligt og sundhedsskadeligt, afhængigt af diagnosen, måden det tilberedes på og forbrugsmetoden. Et godt eksempel på dette udsagn er rødbeder mod gastritis.

Morgenmad med gastritis: sunde opskrifter

Lige så vigtig er morgenmad for gastritis, en af de mest almindelige sygdomme i det menneskelige fordøjelsessystem.

Cikorie mod gastritis

Det meste af det, vi ved om cikorie, er, at det er et sundt alternativ til kaffe. Men denne plante tilsættes ikke kun til drikkevarer, men også til forskellige retter. Er det altid nyttigt? Vil cikorie for eksempel være skadeligt for gastritis?

Retter til pancreatitis: hvad kan og hvad kan ikke?

Standarddiæten ordineret til patienter med pancreatitis er behandlingstabel nr. 5, baseret på termisk og mekanisk beskyttelse af fordøjelseskanalen. Ernæring skal være afbalanceret med et lavt indhold af fedt og kulhydrater på baggrund af en høj procentdel af proteiner.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.