^

Kost til vægttab

Diæt i 40 dage

Problemerne med overvægt generer mennesker både med hensyn til æstetik og sundhed. Overvægt er en belastning af rygsøjlen og leddene, forhøjet blodtryk, åreknuder, leverproblemer og risikoen for diabetes.

90 dages split diæt

Dette er titlen på en bog skrevet af to journalistvenner fra Slovenien, som arbejder inden for gastronomiske nyheder. Baseret på den journalistiske og gastronomiske erfaring opnået gennem arbejde i magasiner, skabte pigerne deres eget system kaldet 90-dages diæt med separat ernæring.

Engelsk kost i 21 dage

Blandt de mange måder at tabe sig på, indtager den engelske kost i 21 dage en særlig plads. Ændringer i ernæring involverer vekslen mellem en grøntsags- og proteindiæt, som hjælper med at fremskynde stofskiftet og dermed slippe af med ekstra kilo.

Kost seks kronblade: menu til hver dag, opskrifter

Kosten med seks kronblade består af seks fødevarer af forskellige kategorier. Dette er ikke så lidt, fordi listen omfatter næsten alt: fisk, kød, frugt, grøntsager, korn, mejeriprodukter.

Diæt "Seks kronblade"

Denne metode til at tabe sig har flere synonymer. Ved forfatterens navn - Anna Johanssons kost 6 kronblade. Faktisk - en mono-diæt på 6 kronblade. Ifølge et imaginært billede - en kamillediæt.

Effektive diæter efter 40 år

Egenskaber ved ernæring generelt og diæter efter 40 år for vægttab i særdeleshed er forbundet med kroppens egenskaber. I denne periode er kvinden meget aktiv i det personlige og offentlige liv.

Typer af stive diæter til hurtigt vægttab

Mange mennesker, der drømmer om at tabe sig med minimal indsats, ty til temmelig ekstreme metoder. Disse inkluderer en hård kost til hurtigt vægttab.

De hårdeste og mest effektive slankekure

En af de radikale måder at forbedre kroppen og bekæmpe overvægt på er en stiv kost. Overvej principperne for ernæring, diættyper, menuer, kontraindikationer.

Drikke diæt i 30 dage

Udtrykket "drikkekost i 30 dage" ser ud til uindviede mennesker en måde at tabe sig ved hjælp af almindeligt vand. Det er med vand, at ordene "drikke" og "drikke" primært er forbundet.

Bran kostindstillinger: hvor meget kan du tabe dig?

Et stort plus for mange - afgørende er, at klidosten ikke forpligter sig til radikalt at ændre den sædvanlige livsstil og diæt. Klid kan simpelthen spises 15 minutter før et måltid, kombineret med andre diætingredienser eller tilsættes færdige fødevarer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.