^

Graviditet efter måned

Hvis du tæller graviditet efter måneder, så viser det sig præcis 9 måneder. I de første to måneder fra befrugtningstidspunktet kaldes en ny organisme i kvindens kvælte sædvanligvis et embryo, og dets størrelse overstiger ikke 30 mm i længden. I fremtiden hedder det en frugt.

Graviditet i måneder af en fødselslæge anses for sjælden: Det er mere korrekt og mere bekvemt at gøre det i uger og trimester. Den gennemsnitlige varighed af svangerskabet er 40 uger (tre trimester i tre måneder i hver), selv om den normale periode varierer fra 37 til 42 uger.

Følsomheden af fosteret og fosteret til negative virkninger er jo højere, desto kortere er svangerskabsperioden. I fosterperioden er risikoen for spontan abort ca. 10 gange højere end i føtalperioden - fra den 9. Uge før fødslen.

Graviditet i ugen

Det er sjældent, at en kvinde har den lykke at lære om graviditeten i de første dage af sin offensiv. Som regel begynder manifestationen af tegn på graviditet 2-5 uger efter befrugtning. Og så snart det blev kendt, at "miraklet skete", begynder kvinder at overveje graviditet i uger, dage, timer og minutter.

Hvordan er barnets intrauterin udvikling?

For det første dannes to celler fra en celle, så vises en tværgående indsnævring, der deler disse to celler i to yderligere - der er fire af dem, derefter otte, seksten, tredive og så videre.

Graviditet: tredje trimester

Den tredje trimester af graviditeten varer fra 28 uger til fødslen af et barn. Lægen vil beregne en bestemt fødselsdato (40 uger), men barnet betragtes som fyldt, hvis født fra 37 til 42 uger ...

Graviditet - anden trimester

Graviditetens anden trimester varer fra 13 til 27 uger. Dette er den periode, hvor de fleste kvinder begynder at bære tøj til gravide, og deres "interessante tilstand" bliver synlig ...

Graviditet: første trimester

Graviditet måles trimester fra den første dag i den sidste menstruationscyklus - kun 40 uger. Første trimester er 12 uger eller 3 måneder ...
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.