^

Graviditet og livsstil

Livsstil er nøglefaktoren, der afgør tilstanden for menneskers sundhed. Derfor, når vi taler om graviditet og levevis, så har vi i tankerne, at kvinden under fødedygtige nødt til at respektere principperne for en sund kost (fuld af alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler), holde sig til ordningen for arbejde og hvile, gå i den friske luft, til at gøre en særlig Øvelse, hvordan man får nok søvn og ikke være nervøs. I princippet er alt dette nyttigt i enhver situation, men i den fremtidige moders stilling til at lede en sund livsstil er især vigtigt.

Overeating under graviditet

Spørgsmålet om moderskab er et seriøst emne, som bør kontaktes med al ansvar. Selv før undfangelsen er en kvindes opgave at forberede kroppen til at pleje et sundt barn.

Daglige puder under graviditet: Kan jeg bære det?

Endelig viste graviditetstesten to striber, der symboliserer vejen til et nyt liv fyldt med håb og spænding. Ja, med graviditetens indtræden ændrer en kvindes liv radikalt.

Kan jeg få solbadning med gravide og ammende bryster?

Solen til en fremtidig mor er en kilde til velvære, energi og humør. Efter en sommerferie ophører mange kvinder med at lide af toksik og går deprimeret. Men i nogle tilfælde er garvning under graviditeten kontraindiceret.

Er det muligt at løfte vægte under graviditeten?

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at hæve sværhedsgraden under graviditeten, reagerede hele tiden negativt. En moderne kvinde er ingen undtagelse.

Hvilken form for transport kan jeg bruge under graviditet?

Under graviditeten forventes en kvinde ikke kun glade øjeblikke. Desværre står den fremtidige mor også overfor problemer. En af dem er graviditet og transport.

Cykling under graviditet

Takket være cykling styrkes bækkenmusklerne, og styrken af benene øges, og leddene udvikles i hofteområdet. Og dette til gengæld letter arbejdsprocessen og reducerer deres ømhed.

Brystmassage under graviditet

Kvinder, der forventer at blive genopfyldt i familien, anbefales ofte at gøre brystmassage under graviditeten, som bør være en del af den korrekte brystpleje i denne periode og forberede den til den kommende fodring af barnet.

Musik under graviditeten

Positive følelser er, hvad du har brug for at opleve en kvinde, især hvis hun forventer barnets udseende. Specialister har bevist, at barnet i moderens underliv hører næsten alle lyde, herunder. Musik, der kan handle på den på forskellige måder.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.