^

Børns helbred fra 1 til 3 år

Vi overvåger et barns sundhed fra 1 til 3 år - hvad betyder det? Og hvad skal forældre vide om deres babys sundhed så lidt som muligt?

Hvorfor har barnet kvalme og opkast, hvad skal man gøre, hvis temperaturen stiger, hvordan man svarer på barnets klager over smerter i maven, øre eller hals? Alle disse spørgsmål har svar.

Vi overholder et barns sundhed fra 1 til 3 år - det betyder, at vi forældre forstår, hvordan man handler, hvis barnets helbred forværres og har brug for hjælp. Desværre er børnene syge. Men vores opgave er at dyrke dem stærke og sunde.

Barnets biologiske alder

Hvert barn har en individuel grad af biologisk udvikling, og hans biologiske alder kan i en vis grad afvige fra hans jævnaldrende på fødselsattesten.

Barnet har en tør hoste: hvordan man behandler?

Hvis barnet har tør hoste, skal du først finde ud af årsagerne der forårsager det. Det er nødvendigt at forstå klart hvad der udgør en hoste og hvad er dens vigtigste funktion.

Rhinitis i barnet

For at helbrede en løbende næse i et barn, skal du korrekt vælge stoffet, i betragtning af barnets alder og sundhed.

Rødt barnes hals

Den røde hals i et barn kan observeres med forskellige sygdomme - en viral eller bakteriel natur. Dette kan også være tegn på allergi. Hvad er årsagerne til barnets røde hals og hvordan skal det behandles ordentligt?

Sådan genkender du autisme hos et barn?

Autisme er en alvorlig udviklingsforstyrrelse, når barnet lukker sig selv, og det ser ud til, at der ikke kommer information fra omverdenen til ham.

Hvad nu hvis babyen græder i haven?

Hvis et barn græder i haven, bør forældre være tålmodige og kende funktionerne i deres barns nervesystem. Uanset hvad du vil vænne dit barn til børnehave så hurtigt som muligt, skal du forstå, at fuld tilpasning ikke kommer hurtigere end to eller tre måneder efter barnets adgang til børnehaven. Så hvad skal du vide til dine forældre endnu?

Hvorfor græder et barn i en drøm?

Kun 30% af børn under tre måneder sover normalt, andre græder. I løbet af året sover næsten 90% af børnene normalt. Så forældre skal overleve denne periode. Men hvis du ved hvorfor et barn græder i en drøm, kan du reducere risikoen for hans nervesystem betydeligt. Hvad er grundene til at græde et barn i en drøm?

Encopresis hos børn

Encopresis - dette er en vilkårlig eller ufrivillig afføring på uegnet steder for et barn over 4 år.

Urininkontinens hos børn

Night Enuresis er inkontinens af urin i en drøm. Primær natlig enuresis (manglende udviklet kontrol af blæren i en drøm) forekommer hos 30% af børn i alderen 4 år, 10% i 6 år, 3% i alderen 12 år og 1% i alderen 18 år.

Vredesudbrud hos børn

Udbrud af vrede er stærke følelsesmæssige udbrud, som regel som følge af skuffelse i forventningerne. Udbrud af vrede opstår normalt i slutningen af det første år af livet, oftest mellem 2 år ("frygtelige toårige") og 4 år, sjældent set efter 5 år.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.