^

Sygdomme i graviditeten

Intrauterin føtal hypoxi

Graviditet er både glæde og konstant angst for det ufødte barns tilstand og udvikling. En af grundene til bekymring er ofte diagnosen "intrauterin hypoxi": mange gravide kvinder hører om denne tilstand fra en læge, men ikke alle ved, hvad det handler om.

Eksterne hæmorider under graviditet

Dannelsen af hæmorider omkring endetarmen kaldes hæmorider, mens man skelner mellem indre og ydre. Sidstnævnte involverer patologiske ændringer i form af veneudvidelse af den eksterne rektale plexus, placeret omkring anus.

Hvorfor kramper benene under graviditeten, og hvad skal man gøre?

Læger siger: benkramper under graviditeten vises til enhver tid. Nogle gange har de ikke en klar årsag og er direkte relateret til en "interessant" situation, men i nogle tilfælde kan de være tegn på en sygdom, der kræver øjeblikkelig indgriben fra en speciallæge. 

Bakterier i urinen under graviditeten

En generel urinanalyse er en standard, almindelig undersøgelse, hvorfra diagnostik hos gravide begynder. En sådan analyse vil indikere tilstedeværelsen af problemer med urinsystemet, vil hjælpe med at vurdere tilstanden af vand og elektrolytbalance. 

Foster bradykardi i tidligt og sent graviditet

Den standard obstetriske bestemmelse af fosteret med bradykardi blev opretholdt FHR <110 slag pr. Minut i mindst en periode på 10 minutter. 

Forstoppelse under tidlig graviditet

Ved analyse af kliniske tilfælde bemærker gynækologer, at i mange kvinder er det tidligste tegn på graviditet ikke engang forsinket menstruationscyklus, men forstoppelse. 

Konsekvenser og komplikationer af brune sekret under graviditeten

Den vellykkede opløsning af en ektopisk graviditet og en blærende glidning giver en kvinde en chance for at blive en mor i fremtiden, selvom det bliver nødt til at vente mindst seks måneder for kroppen at komme sig. 

 

Brun udledning under graviditet efter forskellige manipulationer

Udseendet af brun udledning under graviditeten, som ikke ledsager andre mistænkelige symptomer, behøver ikke at være forbundet med fysiologiske processer i kroppen. 

Brun udledning under graviditet i forskellige perioder

Symptomer på brun udledning under graviditeten i nyere tid er ikke så sjældne. Og hvis vi mener, at dette symptom i de fleste tilfælde indikerer en mere eller mindre alvorlig patologi, er det vigtigt ikke at overse problemerne og i tide at bede om hjælp.

Brun udledning under graviditet som tegn på sygdom

Mange af sygdommene i det kvindelige reproduktive system kan fortsætte latent, selv før graviditeten, men under indflydelse af hormonel tilpasning og svækkelse mod denne baggrund af kroppens forsvar opnår de en ny aktiv form. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.