^

Anmeldelse af sports farmakologi

Hvordan man går i vægt: ofte stillede spørgsmål

Det er nødvendigt at erkende, at det lyder ret paradoksalt, men spørgsmålet "hvordan man går i vægt?" Er for nogle det samme presserende som spørgsmålet om at tabe sig for andre. Overdreven leanness er det samme problem som fedme.

Globulinbindende kønshormoner

Globulin, det bindende kønshormon er et serumglycoprotein, som ved binding til sexsteroider (testosteron, østradiol, progesteron, etc.) regulerer deres biologiske aktivitet.

Kvindelige hormoner i den mandlige krop: indflydelse og rolle

Af østrogen, der kombinerer østradiol, østriol og østron, den mest aktive og betydelig længde af os er det første, at det har evnen til at vende overskydende testosteron i perifere væv (især i kropsfedt og lever).

Dihydrotestosteron hos mænd: Hvad er det for?

En del af frit testosteron i nogle målceller under indflydelse af enzymet 5-alfa-reduktase (type 1 eller 2) omdannes til dihydrotestosteron (DHT), en del - i kvindelige kønshormon østradiol (denne omdannelse finder sted under indflydelse af enzymer med fællesnavnet aromatase).  

Testosteron hos mænd: Hvad er det for?

Testosteron er et mænds kønshormon produceret i mænds testikler. Hvis man skal specificere, så udvikles den af de såkaldte Leydig-celler, kaldes alment disse celler også pubertalet.

Anabolske steroidpræparater: grundlæggende begreber

Vi introducerer for en række flere begreber, uden hvilke vi ikke kan fortsætte vores diskussion af sektionen meget vanskeligt. Vær ikke bange - Der kræves ingen speciel viden fra dig.

Hormoner og sport

Ligesom ethvert kommunikationsnetværk vil det endokrine system indeholde signalkilder, signalerne selv og signalmodtagere. I dette tilfælde er det cellerne der producerer hormoner, hormonerne selv og deres receptorer.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.