^

Intim sundhed

Seksuel modning af drenge

I aldersgruppen fra 11 til 13 år starter den unge mandlige repræsentant mekanismerne til at producere et specifikt hormon gonadoliberin i hjernens hypothalamus.

Forbedring af sædkvaliteten

Negative virkninger på sæd har en økologi, såvel som tilstedeværelsen af inflammatoriske processer i det geniturinære system af mænd.

Seksuel modning af piger

Start af puberteten udføres ved hjælp af signaler sendt af hjernen til pigernes seksuelle kirtler - æggestokkene.

Hvordan man øger styrken?

Med et lille fald i seksuel lyst kan det hjælpe med dekoktioner og infusioner af medicinske urter. For eksempel en afkogning af frø af kløver eng.

Urter, der øger styrken

Urter, der øger styrke er naturlige, naturlægemidler, der hjælper med at håndtere problemerne med mandlig seksualitet og evnen til at samle. Lad os se på, hvilke typer urter der er, hvordan man korrekt brygger dem, og hvor effektiv behandlingen af styrken er ved hjælp af urter.

Hvordan man øger niveauet af testosteron?

Før du lærer at øge testosteronniveauet ...

Kvinde sundhed og intim muskel træning

Sammen med komfort og komfort, som konstante ture i bil, en computeriseret arbejdsplads, har den tekniske udvikling bragt - en stillesiddende livsstil, underernæring og ringere søvn.

Hvad er en kvindelig kondom og hvordan man bruger den?

Den kvindelige kondom er et af de nyeste præventionsmidler, selvom det ikke er en meget billig løsning. Det hedder Themis eller kondom. Hvis en mand ikke engang vil tale om midlerne til beskyttelse, og selve tanken om en mandlig kondom gør ham hysterisk, kan du tage sig af dig selv og købe en kvindelig kondom.

Hymen: Hvad skal mænd vide?

Mange mænd ved kun om hymen, hvad det er. Men denne lille krop af den kvindelige krop er fuld af mysterier og hemmeligheder, der kan afsløres. Hvis du kun læser omhyggeligt om de anatomiske egenskaber hos hymen.

Sådan undgår du smerter under afflorering?

Deflowers er bange for piger og mange unge mænd, fordi det er bredt antaget, at det ledsages af smerte. Faktisk er smerten i afflorier slet ikke og ikke altid - det afhænger af pigens anatomiske egenskaber og den måde, hvorpå den seksuelle handling blev udført. Sådan undgår du smerter under afflorering? Dette kan gøres, hvis du ved hvordan man korrekt udfører den første intime kontakt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.