^

Hvad er plateauet i sex?

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Platofase er anden fase af fuld samleje, nemlig den meget penetrering af den mandlige penis ind i kvindens vagina. Platophase - er fortsættelsen af et kærlighedsspil eller petting - som parret vil have. Hvad er funktionerne i platofasen eller fuldgod samleje?

Hvad skal være plateauet?

Hvad skal være plateauet?

Indførelsen af penis i skeden skal være forsigtig, kærlig og vigtigst - smertefri. Hvis en mand tillader uhøflighed, skynder sig, ikke er sikker på sig selv, og en kvinde ikke er klar til coitus, vil den seksuelle handling ikke bringe gensidig glæde. Før mandens seksuelle organ trænger ind i kvindens skede, skal der være en forspil fase, der forbereder sig til samleje af begge, tænder deres lidenskab. Preludefasen varer i gennemsnit 15 minutter.

Når både - mandlige og kvindelige - er klar til samleje (penetration af fallos i vagina), mandlige kønsorgan til at trænge nemt, og kvinden opfatter det uden den mindste anstrengelse, fordi hendes vagina nok smøring. Det er smøremidlet, der indikerer at kvinden er klar til at nyde videre.

Hvad skal der være friktionerne?

Frictions er bevægelser af en mand under falden i phallus ind i kvindens vagina. Normalt er de første friktioner dybere og langsommere. Derefter accelererer frekvensen af friktioner og kan nå 100 slag pr. Minut. Intensiteten af friktioner kan så accelerere og derefter sænke i et tempo, der er glædeligt for begge. Som en mand vokser fysiologisk agitation hurtigere, og en kvinde - langsommere kan han styre tempoet, forsinke sin egen orgasme og bringe partnerens orgasme tættere på.

En kvinde under bevægelser af en mand kan hjælpe ham med kroppen, regulere partnerens seksuelle adfærd og tempoet i hans bevægelser. Under friktioner er excitationen af begge partnere omtrent på samme niveau, og det kaldes plateaufasen. Spændingen kan stimuleres, manden på dette tidspunkt er mest begejstret af et lille område under korallærrillen i phallus hovedet, og kvinden har en klitoris eller en indgang til vagina. Hvis friktionerne er langsomme og ikke meget hyppige, er disse områder mest eksklusive.

Ved de første friktioner kan begge partnere have det sjovt, de er nemme at kontrollere med visse færdigheder og viden. Du kan lejlighedsvis stoppe friktionerne, og derefter genoptage dem igen, hvilket øger varigheden af handlingen. Når begge parter er meget spændte, bliver styring af friktionens frekvens og intensitet vanskeligere, de bliver mere skarpe og stærke i form af jerks. Det er mindre og mindre muligt at styre denne proces og endelig kommer den orgasme fase - orgasmfasen.

Hvis en mand er erfaren nok, kan han kærtegne en orgasme med en kvinde allerede under forløbet og det næste stadium - platofasen. Derfor kan han eller en partner inden starten af orgasmen engagere sig i stimulering af klitoris - dette vil øge spændingen hos en kvinde og bringe hende tættere på orgasmen.

Hvilke ændringer sker i platofasen?

Hvis en kvinde er tilstrækkeligt spændt, har hun følgende funktioner under coitus.

  • Brystvorter øges, de er ekstremt spændte
  • Abdominal hud bliver lyserød eller endog rød
  • Brystets hud og selv nakkebenet kan blive rød
  • Klitoris falder lidt, men spændingen falder ikke
  • Stor labia kan lidt øges, da udstrømningen af blod i venerne falder
  • Lille labia bliver meget større - 2-3 gange
  • Fedtstoffer kan tildeles mere på grund af aktivt arbejde med bartholinkirtler
  • Musklerne i den yderste del af skeden krymper, de kavale kroppe i livmoderområdet bliver mere tætte, og mandlemedlemmet dækkes stærkere - dette kaldes i kvindernes orgasmiske manchet
  • Skeden er stærkt strækket i bredden. Udvidelse, så penis kan bevæge sig ind uden problemer

Manden i platofasens stadium ændrer sig også, men lille. Hans tepper også belastning, og penis, som regel, forbliver i konstant spænding tøver ikke erektionen mere. Hovedet på penis bliver rødt fra blodets tid, testiklerne stiger og trækkes opad. Fra urinrøret kan dråber af en gennemsigtig væske udskilles, hvilket kaldes udskillelser af Cooper-kirtlerne.

Platofasen, som eksitationsfasen, er ikke nødvendig for at forsinke, ellers vil den seksuelle handling ikke give glæde - partnerne er kun udmattede. Fasen med koalitionen skal vare 2-5 minutter. Der er en uskreven regel, som er kendt for erfarne elskere: kærlighedsspillet varer ca. 4 gange længere end platofasen (selve samtalen). Denne gang kan parret regulere som det lykkes, hvis kun begge var gode. Læger siger, at du ikke bør bekymre dig, hvis coitionsfasen varer kun 1 minut, hvis begge når orgasme.

Resultatet af korrekt gennemført plateaufase, det vil sige fasen af koalitionen, vil være en orgasme. Hos kvinder og mænd kan det vare fra 10 til 15 sekunder, for særlig lidenskabelig kan orgasmens varighed nå op på 30 sekunder. Lysstyrken af begge parters fornemmelser er en belønning for generøsiteten af smag og følelser.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.