^

Sundhed

Stamceller

Hæmatopoietiske stamceller af knoglemarv og knoglemarvstransplantation

Cellular transplantation begyndte ikke med derivaterne af embryonale stamceller, men med transplantationen af knoglemarvsceller. De første undersøgelser af eksperimentel knoglemarvstransplantation næsten 50 år siden begyndte med en analyse af dyr overlevelse i deres samlede bestråling efterfulgt af infusion af hæmatopoietiske knoglemarvsceller.

Hæmatopoietiske stamceller af æggeblommehalsen

Naturligvis forskellige proliferative og differentiering af hæmatopoietiske stamceller potens på grund af særegenheden af deres ontogenetiske udvikling, fordi i færd med ontogenesis i human ændring selv lokalisering af de vigtigste områder af hæmatopoiese.

Hemopoietiske stamceller af navlestrengsblod

Navlestrengsblod fungerer som en kilde til hæmatopoietiske stamceller på de proliferative potentialer og repopulationskapaciteter af hæmatopoietiske celler.

Hæmatopoietiske stamceller

Hæmatopoietiske stamceller (HSC'er) som mesenchymale progenitorceller er kendetegnet ved multipotency og give anledning til cellelinier, endelige elementer, som danner blodceller og nogle specialiserede væv celler i immunsystemet.

Mesenkymale stamceller

Blandt de regionale stamceller indtager mesenkymale stamceller (MSC'er) et særligt sted, hvoraf derivaterne udgør stromalmatrixen af alle organer og væv i menneskekroppen.

Neural stamceller

Det er fastslået, at neurale stamceller udtrykker glansyrefibrillarprotein, som blandt modne celler i den neurale linje kun bevares på astrocytter.

Begrænsninger, farer og komplikationer ved celletransplantation

Plast-regenerativ medicin er baseret på den erkendelse i klinikken og toti- egenskaber pluripotente embryonale stamceller og progenitorceller, tillader in vitro og in vivo for at skabe en forudbestemt cellelinier repopulariserende beskadigede væv og organer i en human patient.

Embryonale stamceller

Opdagelsen af embryonale stamceller - opstod ikke ved et uheld, men optrådte på den forberedte jord af videnskabelig forskning inden for udviklingsbiologi. Udtrykket "stamcelle" blev introduceret i medicin så langt tilbage som 1908 på kongreset af det hæmatologiske samfund i Berlin af Alexander Maksimov i forbindelse med hæmatopoietiske celler.

Stamceller og regenerativ plastmedicin

I dag er få praktiserende læger opmærksomme på udviklingen af en ny retning i behandlingen af uhelbredelige sygdomme ved traditionel og ikke-traditionel medicin. Det handler om regenerativ-plastmedicin, baseret på brugen af stamcellernes regenerative potentiale.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.