^

Sundhed

Alternativ medicin

Udrensning af kroppen efter Neumyvakin-metoden

Tilhængere af alternativ medicin hævder, at vores krop på grund af sin vitale aktivitet ophober en masse toksiner og toksiner, og dette påvirker dens tilstand negativt.

Naturlægemidler mod blærebetændelse

Udover urter tilbyder apotekerne os fremragende naturpræparater, som indeholder ekstrakter af lægeplanter, der har en helbredende effekt på urinvejene. Sådanne lægemidler ordineres ofte af urologer til patienter, der lider af betændelse i nyrerne eller blæren.

Urter mod blærebetændelse forårsaget af vira og protozoer

Behandling af blærebetændelse af ikke-infektiøs natur reduceres til fjernelse af den irriterende faktor og fjernelse af betændelse i blærens væv. I dette tilfælde er selv en urtebehandling med et udvalg af planter, der giver en vanddrivende og antiinflammatorisk effekt, nok.

Urter mod blærebetændelse

Uanset hvor effektive nogle lægemidler er, foretrækker læger altid kompleks behandling. Dette er forståeligt, for med det rigtige valg af lægemidler kan du opnå en stigning i den terapeutiske effekt og samtidig sikre forebyggelse af komplikationer.

Anti-inflammatoriske og antibakterielle urter til blærebetændelse

Ved at bruge urter til blærebetændelse kan du opnå en betydelig forbedring af patientens tilstand og hans test på ret kort tid.

Vanddrivende urter til blærebetændelse

Urinretention i kroppen, ufuldstændig tømning af blæren er ikke kun risikoen for ødem og overbelastning, men også jorden for dannelsen af bakteriekolonier, som på ingen måde bidrager til genopretning.

Behandling af gastritis med urter

Med betændelse i maveslimhinden ligger løvens andel af succesen med behandlingen med diæt og medicin, men fytoterapi er ikke den sidste på denne liste.

Behandling af revnede hæle med alternative midler

Af forskellige årsager begynder den sarte hud på hælene nogle gange at blive grovere, tykkere, lodrette hak opstår og bliver til revner.

Aloe gastritis behandling: hvordan man tager

Aloe betragtes som en af de mest populære alternative mediciner, der kan lindre mange sygdomme. For eksempel, hvis du tager aloe for gastritis, kan du snart stoppe udviklingen af den inflammatoriske proces, gendanne slimhinden og endda styrke immunforsvaret.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.