^

Sundhed

Syndromer

Arachnodactyly

En af de sjældne arvelige bindevævspatologier er arachnodactyly - misdannelse af fingrene ledsaget af forlængelse af de rørformede knogler, skeletkurver, lidelser i det kardiovaskulære system og synsorganer.

Ektodermal dysplasi

En relativt sjælden sygdom - ektodermal dysplasi - er en genetisk lidelse ledsaget af en lidelse i funktionaliteten og strukturen af de afledte elementer i det ydre lag af huden. 

Tholos-Hunt syndrom

Syndrom af den overlegne orbitalfissur, patologisk oftalmoplegi - alt dette er intet andet end Tholos Hunt syndrom, som er en læsion af strukturer i den overordnede orbitalfissur. 

Svayer syndrom

Sygdommen kan have flere navne: det kaldes ofte kvindelig gonadal dysgenese eller simpelthen gonadal dysgenese. 

Möbius syndrom hos børn

En medfødt anomali forårsaget af en abnorm struktur af kraniale nerver er Moebius syndromet. Overvej dets årsager, symptomer, diagnosemetoder og korrektion.

Hæmofagocytisk syndrom hos børn: primær, sekundær

En sjælden og kompleks sygdom - hæmofagocytisk syndrom, kaldes hæmofagocytisk lymfogystyocytose. 

Dejerine Syndrome

Under syndromet betyder Dejerine en sygdom, der forekommer sjældent. Det er baseret på en genetisk disposition. Dejerines syndrom kaldes også hypertrofisk neuropati. 

Hurtigt vægttab

Overvægt er problemet med en tredjedel af verdens befolkning. Folk forsøger at slippe af med ekstra pounds på forskellige måder og forsøger at bringe deres krop til de ideelle proportioner.

Locked man syndrom

Uanset hvordan forskellige mennesker kalder denne sygdom på forskellige tidspunkter, kan ord formidle tragedien om en situation, når en levende sjæl og et sundt sind i lang tid forbliver låst inde i en næsten fuldstændig immobiliseret krop?

Myofascial smertsyndrom: Ansigts-, livmoderhalskræft, thorax, lændehvirvelsøjlen

Enhver, der mindst en gang konfronteret med et par sæler i musklerne, hvilket bringer uudholdelige smerter, når du trykker på dem, selvfølgelig, ved, hvad Myofascial syndrom, og ingen rådgive til ansigt med en sådan i dit liv.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.