^

Sundhed

Operationer

Hvad er phalloplastik?

Phalloplasty er korrektion og/eller rekonstruktion af den mandlige penis gennem kirurgi. Behovet for denne plastikkirurgi kan opstå af forskellige årsager.

Fjernelse af epididymis

Under visse faktorer (skader, inflammatoriske og tumorprocesser) kan spørgsmålet om fjernelse af epididymis opstå: dette er en sjælden operation, som er ordineret, når langvarig konservativ behandling er ineffektiv.

Operation for fjernelse af testikelcyster

Fjernelse af en testikelcyste er en af de mest almindelige operationer, der hovedsageligt udføres på mænd i alderen 45 år og ældre. Cysten er en ondartet hul neoplasma. Som regel er cysten fyldt med flydende ekssudat.

Kirurgi for testikel hydrocele

Kirurgi for testikel hydrocele er måske den eneste effektive måde at behandle denne sygdom på. Traditionelle metoder er ofte ineffektive.

Penis fortykkelse kirurgi

Korrigerende kirurgi af de mandlige kønsorganer, især operationen for at fortykke penis, samt øge dens længde, refererer til phalloplastik.

Perikardektomi

For at forhindre udvikling af livstruende tilstande ordineres perikardektomi - et kirurgisk indgreb, hvor perikardiet fjernes - helt eller delvist.

Snorkeoperation

Kirurgisk behandling af ronchopati, det vil sige kirurgi for snorken, kan løse nogle problemer med at reducere åbenheden af de øvre luftveje - reducere deres lumen på grund af de eksisterende anatomiske strukturer i nasopharynx, oropharynx og laryngopharynx.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.