^

Sundhed

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

MR diagnostik

MR af det temporomandibulære led

MR af det temporomandibulære led er en lovende metode til diagnosticering af forstyrrelser i kranieknoglernes motoriske funktion. Det giver dig mulighed for hurtigt, uden at krænke integriteten af blødt væv, at vurdere de anatomiske træk og mulige skader på leddets knogler, dets innervation, tilstanden af ansigtsmusklerne, hvilket giver lægen vigtige oplysninger til at stille en nøjagtig diagnose.

MR i hjernen med kontrast

Magnetisk resonansbilleddannelse af hjernen ved hjælp af et kontrastmiddel har en lang række anvendelser. Men mange patienter er forsigtige med intravenøs / oral kontrast på grund af risikoen for komplikationer.

MRI sakrum og coccyx: hvordan er proceduren?

MRI bruger ikke lysstråler, det er baseret på hydrogenatomernes egenskaber for at reagere på et magnetfelt, og efter at markens effekt ophører, vender alt tilbage til det normale.

MR i hjerne-, hoved- og nakkeskibe med og uden kontrast

Magnetisk resonansbilleddannelse af cerebrale fartøjer er undersøgelsen af vaskulære strukturer ved anvendelse af nuklearmagnetisk resonans. Tillader dig at vurdere blodbanen i hjernen og identificere dens patologi, skade.

MR i den cervicale rygsøjle med eller uden kontrast: indikationer, teknik

De nuværende diagnostiske tests baseret på registreringen af det elektromagnetiske respons af kernerne i atomer, der udgør strukturen af de indre organer i det menneskelige legeme (magnetic resonance imaging), er i mange tilfælde den mest informative ikke-invasive imaging udførelsesformer usynlig set udefra patologier

MR i thoracale rygsøjlen

Ud fra standpunktet for evidensbaseret medicin har resultaterne af denne højteknologiske kliniske undersøgelse et af de højeste niveauer af pålidelighed af resultater.

MR i det lille bækken med og uden kontrast: forberedelse, hvad der viser

En af de oplysende metoder, som altid vil bidrage til at etablere en nøjagtig diagnose, er bækkenbunden, der i vid udstrækning anvendes til diagnostiske formål i en række sygdomme.

MRI af foden

Ved hjælp af værktøjet ved diagnosticering af MR-scanning af foden gør det muligt at ortopædi og traumatologi med maksimal nøjagtighed til at opdage alle sygdomme og til at opdage traumatiske skader, degenerative ændringer eller medfødt anomali af knogler, led og bløde væv i foden sektioner.

MRI af håndleddet

Håndleddet har mange funktioner: på trods af sin lille størrelse udsættes denne artikulation for konstante og betydelige belastninger.

MR i leddets ledd

Magnetisk resonans billeddannelse af ekstremiteter giver dig mulighed for omhyggeligt at diagnosticere tilstanden af knogler og blødt væv, ledd. MR giver et tredimensionelt billede.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.