^

Sundhed

Psykisk sundhed (psykiatri)

Skizofreni hos børn og unge

Hos børn forekommer psykiske lidelser og skizofreni i næsten samme omfang som hos voksne, kun de manifesterer sig på deres egen måde.

Hvordan genkender man skizofreni ved adfærd?

Patienten kommer sig ikke helt, da tilbagetrækningen af psykotrope stoffer altid er fyldt med eksacerbationer - specifik adfærd ved skizofreni genoptages, uanset medicinens varighed.

Skizofreni hos mænd: årsager, typer, diagnose, prognose

Mere end et århundrede er gået siden det øjeblik, skizofreni blev udpeget som en selvstændig sygdom, men diskussioner fortsætter stadig ikke kun om dens natur, men også om dens eksistens som en separat sygdom.

Metoder til behandling af skizofreni hos mænd

Behandlingen af skizofreni hos mænd adskiller sig ikke fra behandlingen af kvinder, det er bare, at mænd er mere tilbøjelige til at blive syge mere alvorligt, og derfor kræves kraftigere antipsykotika i højere doser til deres behandling.

Skizofreni hos mænd: symptomer, karakteristiske tegn på adfærd

De første tegn opfattes normalt af det nære miljø som excentriker - dårligt humør, forarmelse af følelser, isolation er ikke kun specifikke tegn på skizofreni og faktisk på psykisk sygdom generelt. 

Frygt for ensomhed hos kvinder og mænd

Autofobi er et medicinsk udtryk, der beskriver en sådan psykisk lidelse som frygten for at være alene. Andre mulige navne for denne lidelse er isolofobi, eremofobi, monofobi. Vi taler om frygten for at være alene, ikke at have et sundt og permanent forhold, at miste sine kære.

Frygt for et seriøst forhold hos kvinder og mænd

Blandt de specifikke menneskelige frygt, der betragtes som irrationelle (umotiverede) og kaldes fobier,  er der frygt for forhold  eller frygt for følelsesmæssig tilknytning. 

Frygt for små genstande eller mikrofobi

En fobi er et velkendt begreb, der beskriver en persons stærke, urimelige og konstante frygt for et bestemt problem, ting, handling osv. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.