^

Sundhed

Infektiøse og parasitære sygdomme

Pneumokok meningitis: symptomer, diagnose, behandling

Ud over betændelse i lunger og lungehinde, mellemøre og paranasale bihuler, blødt væv og led, kan pneumokokinfektion forårsage en inflammatorisk proces i hjernehinden - pneumokok meningitis.

Meningitis uden feber: symptomer, behandling

I sjældne tilfælde udvikler meningitis sig uden feber, hvilket i høj grad komplicerer diagnosen og kan tyde på forstyrrelser i immunsystemet. 

Enteroviral meningitis hos børn og voksne

Enterovirus betragtes som den mest almindelige årsag til viral meningitis i mange lande rundt om i verden, og nogle lande med høj indkomst rapporterer årligt mellem 12 og 19 tilfælde pr. 100.000 indbyggere.

Menneskelig granulocytisk anaplasmose

Anaplasmose har polymorfe symptomer og karakteristisk sæsonbetingelser (hovedsagelig forår-sommertid), forbundet med perioder med naturlig flåtbåret aktivitet. 

Postmoid syndrom hos voksne og børn

Postcoid syndrom - denne diagnose rejser mange spørgsmål. Som regel tænker folk: har haft en infektion, er kommet sig, og der er ingen grund til at bekymre sig mere. Men coronavirus er mere lumsk, end lægerne havde forventet: Det er i stand til at minde om sig selv i lang tid med forskellige patologiske tegn i form af et lydt syndrom.

Infektiøs erytem

Når forskellige infektioner er påvirket, kan der opstå brændende rødme på huden - infektiøs erytem, hvilket er et tegn på, at infektionen har forårsaget en reaktion i form af øget blodgennemstrømning til hudområdet.

Typer streptoderma: symptomer og særlige egenskaber ved forskellige former for sygdommen

Streptoderma er et kollektivt begreb, hvor læger udpeger de forskellige typer og former for hudpatologi forårsaget af streptokokinfektion. Forskellige typer streptoderma har deres egen karakteristiske symptomer, træk og udviklingsbetingelser. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.