^

Sundhed

Immunitet

Immunologisk forskning inden for urologi

Udnævnelse immunogram urologiske patienter betyder, at lægen tyder på tilstedeværelsen af forstyrrelser i immunsystemet. Duplikere bakterielle, virale, fungale infektioner, allergiske reaktioner, kan systemiske sygdomme være symptomer på disse sygdomme, som er karakteriseret ved en række syndromer (infektion, cancer, allergiske, autoimmune, lymfoproliferative).

System komplement

Komplementsystemet består af 9 på hinanden følgende aktiverede komponenter og 3 inhibitorer. Dette system spiller en vigtig rolle, især med betændelse og udvikling af resistens over for smittefarlige stoffer.

Spontan test med NST

Spontan test med NST (nitrosiniumtetrazolium) gør det muligt at vurdere tilstanden af iltafhængig baktericid mekanisme af fagocytter (granulocytter) af blod in vitro. Det karakteriserer tilstanden og graden af aktivering af det intracellulære NADP-H-oxidase antibakterielle system.

Undersøgelse af fagocytose

Phagocytose er absorptionen fra cellen af store partikler, der er synlige i et mikroskop (for eksempel mikroorganismer, store vira, beskadigede cellekroppe osv.). Fagocytoseprocessen kan opdeles i to faser. I den første fase binder partiklerne til overfladen af membranen. I anden fase forekommer den faktiske absorption af partiklen og dens yderligere ødelæggelse.

Stimuleret reaktion af blasttransformation af lymfocytter med mitogener

Den funktionelle aktivitet af T- og B-lymfocytter bedømmes ved reaktionen af blasttransformation af lymfocytter ved anvendelse af mitogener - PHA, ConA, latex, lipopolysaccharider mv.

Spontan reaktion af blasttransformation af lymfocytter

Spontan blasttransformation af lymfocytter er lymfocytternes evne til at transformere uden stimulering. Undersøgelsen udføres for at evaluere den funktionelle aktivitet af T-lymfocytter.

Reaktionen af inhibering af migration af leukocytter i blodet

Reaktionen med inhibering af migration af leukocytter gør det muligt at vurdere T-lymfocyternes evne til at frembringe lymfokiner som reaktion på antigenstimulering. Denne test evaluering af den funktionelle aktivitet af T-lymfocytter kan anvendes til diagnose af immundefekt (omsætning med mitogener), overfølsomhed (allergi) forsinket type (reaktion til et specifikt antigen eller et allergen).

NK -lymfocytter (CD56) i blodet

CD56-lymfocytter er celle-effektorer af cellulær immunitet, der er ansvarlige for antiviral, antitumor og transplantationsimmunitet (se ovenfor CD16-lymfocytter). Reduktion af antallet af CD56-lymfocytter fører til udvikling af kræft og vægtning af virusinfektioner.

T-lymfocytter med interleukin-2 (CD25) receptorer i blodet

CD25-aktiverede T-lymfocytter, stimulerende antistofdannelse og cytotoksicitet. Denne indikator afspejler lymfocyternes evne til at proliferere og differentiere og karakterisere den funktionelle tilstand af aktiverede T-lymfocytter.

NK-lymfocytter (CD16) i blodet

CD16-lymfocytter er effektorceller ansvarlige for antitumor-, antiviral- og transplantationsimmunitet. NK-celler - en separat population af lymfocytter, de er forskellige fra T- og B-lymfocytter som oprindelse og funktionelle egenskaber og overfladereceptorer (hos mennesker er der to subpopulationer - CD16 og CD56).

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.