^

Sundhed

Undersøgelse af enzymer og isoenzymer

Leverprøver under graviditet

Både i graviditetsplanlægningen og under graviditeten af et barn giver kvinden regelmæssigt et sæt laboratorieforsøg for at vurdere kroppens generelle tilstand og rettidig påvisning af eventuelle patologiske ændringer.

Blodtest for leverprøver: Hvad omfatter det?

Et screeningsundersøgelse, der tager sigte på at evaluere funktionel tilstand af galdeekskretionssystemet og leveren, er et assay for leveranalyser. Diagnose udføres ved hjælp af blodprøveudtagning.

Blodtest for leverprøver hos et barn

Analyser udvælges ud fra barnets alder, dens vækst og hormonelle egenskaber, tilstedeværelsen af medfødte anomalier og kroniske sygdomme i kroppen.

Blodtest for leverprøver: forberedelse, hvordan man tager, hvad der viser

Leveren er den største kirtel i menneskekroppen. Det optager den øverste højre del af bukhulen, der er placeret under membranen.

Isozym 1 lactat dehydrogenase i blodet

Isofermenter af lactat dehydrogenase er indeholdt i væv i et strengt defineret forhold, dvs. Hvert væv, herunder blod, har et karakteristisk spektrum af lactat dehydrogenaseisoenzymer.

Troponin I i blodet

Troponin I er et strukturelt protein af troponinkomplekset af muskler med en molekylvægt på 26.500 Da. Troponiner I, ligesom troponiner T, hjerte- og skeletmuskler, afviger signifikant i deres aminosyresekvens.

Troponin T i blodet

Troponinkomplekset er en del af det kontraktile system af muskler. Det er sammensat af tre proteiner: troponin T danner en binding med tropomyosin (molekylvægt 3700), troponin I (molekylvægt 26 500), som kan inhibere ATPase-aktiviteten, og troponin C (molekylvægt 18.000), der har signifikant affinitet til Ca2 + .

Myoglobin i blodet

Myoglobin er et perleholdigt chromoprotein; er en let kæde af myosin med en molekylvægt på 17,6 kDa. Det er et protein, der transporterer ilt i skelets muskler og myokardium.

MB-fraktion af kreatinkinase i serum

Kreatinkinase i hjertemusklen består af to isoenzymer: KK-MM (60% af den samlede aktivitet) og KK-MB (40% af den samlede aktivitet). KK-MB-dimer, består af to underenheder: M (muskel) og B (cerebral).

Total kreatinkinase i blodet

Kreatinkinase katalyserer reversibelt fosforyleringen af kreatin. Den mest rige på kreatinkinase er skelets muskulatur, hjertemusklen, mindre i hjernen, skjoldbruskkirtlen, livmoderen, lungerne.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.