^

Sundhed

Kliniske undersøgelser

Klebsiella i afføringen af en voksen og et barn

Klebsiella er en type enterobakterier, som er et opportunistisk patogen. Disse er kapselformede gram-negative stænger, arrangeret enkeltvis, i par eller i kæder. De anses for meget farlige, fordi. Resistente over for eksisterende antibiotika.

Fækal analyse for Helicobacter pylori

I øjeblikket er Helicobacter pylori anerkendt som en af de mest almindeligt diagnosticerede infektioner, der rammer mennesker. Navnet på denne patogene mikrobe oversættes bogstaveligt til "en spiralformet bakterie, der lever i det pyloriske (nedre) segment af maven."

Øgede røde blodlegemer i urinen hos kvinder

Forhøjede erytrocytter i kvinders urin er et vigtigt diagnostisk tegn, der kan indikere forskellige patologiske tilstande, øget stress på indre organer og systemer, nedsat tilpasningsproces og meget mere.

Prostata-hemmelig analyse

Laboratorietest af kropsvæske, der udskilles af prostatakirtlen - analyse af prostataudskillelse - er en ikke-invasiv (smertefri og sikker) diagnostisk procedure. Denne analyse giver dig mulighed for at vurdere kirtelens tilstand samt bestemme sygdommen på et tidligt tidspunkt.

Cystitis test: hvad skal jeg tage?

Du bør ikke lege med dit helbred, især da det ikke er så svært at diagnosticere blærebetændelse. Med de eksisterende klager kan patienten henvende sig til sin terapeut, og han vil foretage en foreløbig diagnose på baggrund af medicinsk historie og laboratorietest og afgøre, hvilken læge der skal besøge: patient, urolog, nephrolog, gynækolog, venerolog osv.

Resultater af smear på flora: leukocytter, erythrocytter, epithelium, slim

En gynækologisk eller urologisk udtværning er en undersøgelse af ikke kun mikrofloraen, der lever i vores krop, men også andre komponenter i det indre miljø, som også kan bære vigtig information til diagnose.

Bakteriel og ikke-bakteriel flora i et smear

Den coccal flora i et udstrygning, hvis repræsentanter er sfæriske i form, kan repræsenteres i alle dens rigdomme. Normalt er cocci sammen med andre opportunistiske og neutrale mikroorganismer i vagina til stede i et samlet volumen på ikke mere end 5%.

Hvad viser et udstrygning på flora?

Resultatet af en mikrobiologisk eller cytologisk undersøgelse kan afleveres til patienten eller sendes til lægen, som foreskrev analysen (gynækolog, urolog osv.). At optage beviset gav en særlig form for bakteriologisk eller cytologisk undersøgelse.

Erythrocytter i urinen: Symptomer, virkninger, diagnose

Klager af smerte følger normalt urolithiasis, blærebetændelse, urinsyre-krise. I andre tilfælde kan smerten ikke være. Den største fare i denne sag er tumorprocesser i blæren og nyrerne.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.