^

Testosteron i kroppen

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Når det kommer til testosteron, begynder vores ideer med, at dette er et rent mandligt hormon. Ja, han er faktisk mand, men ikke helt mandlig.

Testosteron, hvis er du?

Hvis du tæller omhyggeligt og omhyggeligt, viser det sig, at den kvindelige krop producerer testosteron meget mere effektivt og mere end østrogen. Situationen ændres med overgangsalderen. Undersøgelser viser, at en kvinde på tidspunktet for overgangsalderen eller når denne tilstand kun nærmer sig, mister ca. 50% af testosteron.

Testosteron er en androgen. Dette er navnet på gruppen af dette hormon. Fra græsk er androgen oversat som "andros". Andros er et primitivt ord med mod, i den oprindelige - manlignende.

Af kolesterolet i den kvindelige krop syntetiseres androgener ifølge et lignende princip, at han testerer arbejde. De producerer også androgener. Meget mindre både mandlige og kvindelige organismer producerer dette hormon af et andet organ - binyrerne.

Androgener er skabt af specielle bygningselementer, der findes i fedtholdige forekomster, nyrer, hjerner, lever og også alle lag i huden.

Hos kvinder, der er overvægtige, læger observere en øget mængde af dette hormon - androgen. Det er på grund af sin øgede syntese, at de lider af for store fedtindskud. Hvordan skal man håndtere dette? Kontroller testosteronniveauet i blodet med hormonelle tests.

Testosteron inde i os

testosteron

Testosteron er afgørende, fordi det hjælper med at skabe et nyt liv. Lige nødvendigt er dette hormon inden for mænds og deres anden halvdels kvinders krop. Testosteron hjælper med at føle sig dybere og lysere normal seksuel (seksuel) attraktion, det er han, der tiltrækker begge køn til hinanden.

Testosteron regulerer forholdet mellem fedtceller i kroppen, og det er korrekt. Også mængden af muskelmasse afhænger direkte af niveauet af dette hormon.

Især for kvinder er tilstedeværelsen af testosteron i kroppen vigtig, da det bidrager til det faktum, at vi taber og øger muskelmassen hurtigere. Især effekten forbedres, hvis en person regelmæssigt og aktivt engagerer sig i sport.

Hormonet er en anabolsk, så de kalder det blandt specialister. Ved hjælp af fedtvæv stimulerer testosteron deres stigning og mætning med calcium, forbedrer muskelfunktionen, brænder fedt.

Dette er vigtigt!

Husk resten af dit liv - muskler fungerer bedst for at brænde fedt med fysisk aktivitet. Hvis i løbet af årene mængden af fedt stiger, er muskler din bedste ven i kampen mod overskydende vægt. Træn muskelvæv, giv det en belastning, udvikle din styrke og skønhed, og testosteron vil spille en rolle. Han vil hjælpe med at nå målet om at tabe sig og forbedre kroppen. 

Testosteron diæt

Den bedste kost for alle aldre og aldre. Testosteron kost er valget af ledere. Vær involveret i sport, aktivt forbrænd overskydende fedtstoffer, involver dine yndlingsfolk til sådanne metoder. Elsk hinanden, hvad kunne være bedre end kærlighed? Held og lykke, kære læsere.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.