^

Vitaminer

Vitaminer og syn

Hvis du vil føle dit syn i lang tid, og dine øjne ikke er trætte, skal du bruge vitaminer.

Vitaminer til kvinder efter 40 år

Menstruationsfunktionen hos den kvindelige krop begynder at svække betydeligt efter 40 år - dette er et signal om, at den gradvise proces med aldring begynder. I perioden 40-45 år er det særligt aktivt, da ovarieproduktionen af østrogen falder (de vigtigste hormoner, der støtter skønhed, ungdom og reproduktiv funktion).

Vitaminer med zink

Zink er en af de vigtigste mineraler til den menneskelige krop - dets tilstedeværelse er af stor betydning for alle celler og væv, organer og systemer.

Vitaminer med hyaluronsyre

Forskellige producenter producerer forskelligt i sammensætningsmidler, der kombinerer hyaluronsyre med vitaminerne A, C, E, makroelementer og stoffer af vegetabilsk oprindelse.

Mangel på B -vitaminer

Hovedelementet i stoffer, der tilhører vitaminerne i denne gruppe, er deres egenskab, at de ikke akkumuleres i kroppen, idet de hidrører fra det sammen med urin.

Mangel på vitamin C.

Hypovitaminose C, en mangel på C-vitamin i en biologisk organisme, kan påvirke en persons livskvalitet betydeligt, da en tilstrækkelig stor vitaminmangel er i stand til at fremkalde udviklingen af en sådan sygdom som skørbugt.  

Vitaminer til mænd efter 30

For at forebygge kardiovaskulære problemer og forhindre aldring, har mænd brug for antioxidantstoffer.

Vitaminer med zink til mænd

De er biologisk aktive additiver, som perfekt fylder manglen på vigtige stoffer i den daglige kost. Måden til at tage vitaminer og deres handlinger vil blive diskuteret nedenfor.

Vitaminer til mænd Duovit

Vitaminer til mænd Duovit har den optimale sammensætning af vitaminer og mineraler, hvis valg er baseret på organismenes behov, der giver en aktiv livsstil.

Vitaminer til mænd efter 45 år

Vitaminer til mænd efter 45 er nødvendige for at genoprette et tilstrækkeligt niveau af mikroelementer og en fuldgyldig vital aktivitet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.