^

Healing Diet

Lavkulhydrat diæt til type 1 og type 2 diabetes

Mange diabetespatienter oplever, at det at spise fødevarer med lavt glykæmisk indeks har en positiv effekt og forbedrer deres tilstand væsentligt.

Middelhavskost

Middelhavskosten blev først defineret af Ancel Keys som en kost med lavt mættet fedt og højt indhold af vegetabilske olier observeret i Grækenland og Syditalien i 1960'erne.

Kost i 1 dag

En 1-dags kost kan være en god start på andre, længere og mere effektive vægttabstrategier.

Detox-diæt: menu, opskrifter

Takket være reklame er en kortvarig detox- eller detox-diæt blevet populær, hvor forskellige versioner, som støttespillerne lover, hjælper med at rense kroppen for akkumulerede skadelige stoffer - toksiner.

Klid på en diæt til vægttab

Til spørgsmålet: "Er det muligt at kli på en diæt?" - det er umuligt at svare entydigt. Det afhænger af hvilken slags diæt. Hvis det er medicinsk, skal handlingerne aftales med lægen.

Kost med astrocytom

Moderne studier har vist, at nogle funktioner i patientens ernæring kan forbedre det positive resultat af behandlingen. En afbalanceret kost, hvor fedt skal være 4 gange mere end kulhydrater, hjælper med at bremse væksten af tumoren.

Gastrit brød: sort, rug, fullkorn, klid

Ved akut eller kronisk betændelse i maveslimhinden - gastritis - er det nødvendigt at strømline kosten og følge en bestemt kost. Og patienter spørger ofte, om det er muligt at spise brød med gastritis, og i bekræftende fald hvilken.

Gastritsuppe opskrifter

Madlavning første kursus kræver ikke specielle kulinariske færdigheder og evner. Det vigtigste er at lave mad med kærlighed og forsøge at gøre suppen så sund og velsmagende som muligt. Så bliver fadet spist ikke kun af dem, der har visse maveproblemer, men også af resten - sunde familiemedlemmer.

Gastritis supper

Fordelene ved supper med gastritis har længe været kendt. Selv for få århundreder siden begyndte vores forfædre at koge bouillon på de første tegn på sygdom i familien: det hjalp med at genoprette hurtigere, gav styrke og energi til at bekæmpe sygdommen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.