^

Teenagere

Считаются самой сложной возрастной группой. А вы знаете, почему? Да потому что возраст этот переходный – из периода детства подростки уже вроде бы вышли, а до юности еще не дошли…

В период с 11 до 15-16 лет в организме идет перестройка, обусловленная началом полового созревания. Эндокринная система подростков находится в нестабильном состоянии, и все железы внутренней секреции, особенно щитовидная железа и гипофиз, работают в усиленном режиме. Это обеспечивает физическое и половое развитие организма, но нередко сказывается на работе основных органов и самочувствии подростка.

Родители должны иметь в виду, что подростки чрезвычайно склонны к эмоциональной нестабильности и депрессивным состояниям, которые могут приводить к развитию многих хронических заболеваний.

Aggressiv adfærd hos unge

Den aggressive adfærd hos unge vokser mere og mere hvert år og manifesteres. Samtidig lider den unge generation selv af det.

Periode af pubertet

Karakteristika for puberteten varierer hos drenge og piger, men grundlaget for denne livsstil er en enkelt mekanisme. Normalt sker processen med fysisk og seksuel udvikling synkront.

Korrektion af aggressiv adfærd hos børn

Ved korrigering af et barns aggressive opførsel skal man først og fremmest huske en simpel ting: Agression er en normal følelse, der er iboende i en eller anden grad for alle. Det er en instinktiv form for adfærd, uden hvilken selvbeskyttelse og overlevelse er umulige.

Ungdomsårene

Ungdom er en periode, der starter omkring 10 år og fortsætter til slutningen af seniorskolealderen eller indtil 21 år, hvor børn udsættes for betydelige fysiske, intellektuelle og følelsesmæssige ændringer. At hjælpe et barn til at gå igennem denne periode er ikke en nem opgave for både forældre og sundhedspersonale.

Hvad er farlig teenage mangel på søvn?

Problemer med søvn hos unge er løst. Du skal kun involvere dig i denne proces, både forældre og unge selv.

Teenage alkoholisme - hvordan man beskytter dit barn?

Alkohol er en af de mest almindelige metoder til stressaflastning for teenagere. Hurtig, nem og billig - det er hovedårsagerne til, at teenagere kan få fat i et skud. Ungdomsalkoholi ... Undersøgelser viser, at omkring halvdelen af yngre og ældre skolebørn drikker alkohol hver måned, og 14% af teenagere er i en rusforgiftning mindst en gang om måneden. Næsten 8% af teenagere, der drikker alkohol, siger, at de kan drikke fem eller flere alkoholholdige drikkevarer i træk.

De fire mest åbenlyse fejl, forældrene gjorde i at tale med en teenager

Lad os finde ud af om forældrenes grove fejl ved at tale med teenagere.

Ved forældre, når teenagere lyver for dem?

Karen Bogenscheder fra University of Wisconsin Madison skrev en artikel med titlen "Gør hvad du vil, men lyv ikke for mig." Hun fandt ud af, at selvom alle gymnasieelever undertiden løj til deres forældre, vidste kun en tredjedel af forældrene om det. Endnu mere overraskende er, at mange forældre vidste - eller mistænkte - at unge ligger i flertallet. Men ikke deres barn, tænkte de. Ved forældre, når teenagere lyver for dem?

Hvordan genkender og stopper teenagers følelsesmæssige sult?

Vi spiser ikke altid bare for at slukke sulten. Vi spiser ofte for komfort, stress relief, eller aktivt absorbere noget lækkert som en belønning. Desværre løser følelsesmæssig sult ikke følelsesmæssige problemer. En teenager afholder ofte mad som den nemmeste måde at lindre stress på. Og så efter nogle dage føler han sig værre.

Enkle tips til sund teenage ernæring

Teenagere sidder ofte på en diæt, lider af manglerne i denne kost ... Og bliver stadig bedre eller omvendt behandles senere for anoreksi. Den sunde kost af unge er ikke deprivation af de fødevarer, de elsker. Sund kost betyder at føle sig godt, at akkumulere mere energi, stabilisere dit humør og være sund. En teenager kan nemt udvide sit udvalg af madvalg og lære at opretholde en velsmagende, sund kost.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.