^

Børn i førskolealderen

Dette er aldersklassen for børn fra 3 til 7 år, det vil sige fra tidlig barndom til skolebegyndelsen. Forskoleperiode med udvikling af børn er det vigtigste ud fra fysiologi og psykologi.

På dette tidspunkt begynder børn at vokse hurtigere, især hænder og fødder, og den gennemsnitlige årlige vægtforøgelse er to kilo. Immunsystemet bliver stærkere.

Under disse år af livet lærer forskolebørn en masse nødvendige for livskvalifikationer, erhverver og konsoliderer etiske normer og social adfærd. Og færdigheder og personlige kvaliteter er dannet i processen med førskolebørnens hovedaktiviteter - spillet og kreativiteten.

Klasser med et barn med alalia

Hos et barn med motorisk alalia - en ekspressiv taleforstyrrelse - er taleterapitimer rettet mod at aktivere talefunktionen og er designet til at lære at genkende lyde, gengive dem tilstrækkeligt og bruge dem til kommunikation.

Tempering af førskolebørn: principper, midler, typer, metoder

Hærdning er en af de ældste metoder, men meget effektiv.

Forældre og børn: hvordan man opnår gensidig forståelse?

Forældre og børn er ofte helt forskellige, ofte er der skændsler i familien, fordi nogle ikke forstår andre. Hvordan nå man gensidig forståelse mellem forældre og børn?

Sportsafdelinger for børn: drenge - fodbold, piger - gymnastik

Ofte ved forældre ikke hvilken sportsektion at give deres barn til. Vi vil fortælle dig om de to mest populære af dem - fodbold og rytmisk gymnastik. Den første er god for drenge, den anden - for piger.

Hvordan lærer et barn at tælle?

At lære at tælle børn er en reel præstation for børn. Mange forældre spekulerer på, hvordan man skal lære et barn at tælle? I dette tilfælde er der et helt system, som forældre bør holde sig til for at læreprocessen skal være hurtig og glad.

Hvad skal barnet være i 4 år?

Dit barn vokser aktivt. Og nu er han 4 år gammel. Har du bemærket, at din 4-årige baby bliver mere selvstændig og selvsikker? Hvis ikke, ønsker vi dig det næste år. Og hvad skal barnet være i 4 år?

Hvad skal barnet være i 3 år?

Psykologer kalder alderen på tre år og de næste par år "magisk alder" - dels fordi nu, som om du er i magi, har dit barn endelig lært at lytte til dig, dels fordi det er tidspunktet for den hurtigste udvikling af dit barn. Hvad skal barnet være i 3 år?

Hvordan hjælper dit barn til at vise sine evner?

Selvom dit barn trækker en kat i stedet for en hest, kan du ikke fratage ham glæden ved kreativitet. For at et barn skal kunne vise sine evner fuldt ud, er det nødvendigt at stimulere ham til kreativitet. I denne lektion er hovedtræk ikke nøjagtigheden af linjerne og billedets sandhed, men barnets glæde fra det han gør: trækker, forme, strikker eller skriver.

10 måder at styrke relationer med et barn efter en skilsmisse

Hvis du for nylig er skilt, og barnet bliver fornærmet af dig, savner han forældrene, som nu vil leve separat, din kommunikation med barnet kan blive spændt. Hvis der er en fremmedgørelse mellem dig, er der flere effektive måder at rette op på. Du kan styrke dit forhold til barnet som dette.

Hvordan man opfører sig med et lynhurtigt barn?

For at forstå, varmhertigt på dig barnet eller ej, kan du allerede når det er 2 til 2,5 år vil vise sig. I denne alder begynder han at vise sine følelser og reaktioner verbalt, det vil sige ord. Og så er det meget vigtigt at fortælle barnet, hvad hans reaktion er korrekt, og som vil skade ham og andre. Hvorfor er et barn varmhertet og hvad skal man gøre ved det?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.